Topmerken van de hoogste kwaliteit, vindt u bij Kroezon!

Verano

Zonwering en terrasoverkapping

Houdt u van de zomer en de zon, maar kan volop zonlicht op uw terras of in uw huis u weleens teveel worden? Dan vindt u bij ons exclusieve Verano zonwering waarmee u stijlvol schaduwrijke plekken in en om uw huis creëert. Verano biedt binnen en buiten talloze hoogwaardige oplossingen voor het weren van de zon en het scheppen van een aangenaam klimaat.

Erhardt Markisen

Terrasoverkapping en zonwering

Ongeacht het weer kunt u drie seizoenen lang heerlijk vertoeven onder een Erhardt terrasoverkapping. En wanneer u de terrasoverkapping uitbreidt met glazen zijdelen en terrasverwarming, heeft u zelfs in de winter een aangename plek om van het buitenleven te genieten. 

Unilux

Horren

Gooit u ook direct alle ramen deuren open zodra de lente de kop op steekt? Houd uw woning dan vrij van vliegen, spinnetjes en blaadjes met Unilux horren uit ons assortiment! Met onze horren laat u de frisse lucht gedurende de dag en nacht door uw huis stromen terwijl alle ongewenste dieren en vegetatie buiten de deur blijft.

Roma

Zonwering

U houdt de temperatuur in huis en op het terras aangenaam met luxe Roma zonwering! De verschillende screens, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen houden de warme zomerse zonnestralen uitstekend tegen. U kunt de hoogwaardige Roma zonwering in vele maten en modellen bestellen. Is uw huis nog in aanbouw? Dan kunt u bij Kroezon kiezen voor inbouw-zonwering. Onze producten, zoals de Roma rolluiken, zijn daarnaast ook verkrijgbaar als opbouw-variant.

Markiezen Nederland

Markiezen

Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

Somfy

Smart home

Somfy is dé partner voor slim wonen. Zo kunt u met Somfy gemakkelijk elektrische raamdecoratie en zonwering bedienen. Het is makkelijk te integreren in elke woning. Zo kunt u met extra gemak uw zonwering bedienen.