Erhardt Markisen

Terrasoverkapping en zonwering

Ongeacht het weer kunt u drie seizoenen lang heerlijk vertoeven onder een Erhardt terrasoverkapping. En wanneer u de terrasoverkapping uitbreidt met glazen zijdelen en terrasverwarming, heeft u zelfs in de winter een aangename plek om van het buitenleven te genieten. 

Brustor

Zonwering en terrasoverkapping

Als specialist in zonwering gaat Brustor altijd voor een tijdloos én innovatief design dat past in elk decor, van landelijk tot ultramodern. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit zodat u lang van uw Outdoor Living terrasoverkappingen en Zonweringen kan genieten. Alle Outdoor Living terrasoverkappingen en Zonweringen zijn tot in het kleinste detail afgewerkt.

Heroal

Zonwering en terrasoverkapping

Bent u een liefhebber van de zomer en de zon, maar kan teveel zonlicht uw terras of huis soms onaangenaam maken? Ontdek dan de exclusieve Heroal zonwering bij ons. Met Heroal creëert u op stijlvolle wijze schaduwrijke plekken in en om uw huis. Het assortiment van Heroal biedt talloze hoogwaardige oplossingen voor het weren van de zon en het creëren van een aangenaam klimaat, zowel binnen als buiten.

Unilux

Horren

Gooit u ook direct alle ramen deuren open zodra de lente de kop op steekt? Houd uw woning dan vrij van vliegen, spinnetjes en blaadjes met Unilux horren uit ons assortiment! Met onze horren laat u de frisse lucht gedurende de dag en nacht door uw huis stromen terwijl alle ongewenste dieren en vegetatie buiten de deur blijft.

Roma

Zonwering

U houdt de temperatuur in huis en op het terras aangenaam met luxe Roma zonwering! De verschillende screens, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen houden de warme zomerse zonnestralen uitstekend tegen. U kunt de hoogwaardige Roma zonwering in vele maten en modellen bestellen. Is uw huis nog in aanbouw? Dan kunt u bij Kroezon kiezen voor inbouw-zonwering. Onze producten, zoals de Roma rolluiken, zijn daarnaast ook verkrijgbaar als opbouw-variant.

Markiezen Nederland

Markiezen

Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

Somfy

Smart home

Somfy is dé partner voor slim wonen. Zo kunt u met Somfy gemakkelijk elektrische raamdecoratie en zonwering bedienen. Het is makkelijk te integreren in elke woning. Zo kunt u met extra gemak uw zonwering bedienen.

Kvadrat Verosol

Warmtewerend en isolerend

De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol bieden ongeëvenaarde prestaties als het gaat om reflectie en visueel comfort. Dankzij het laagje wordt verblindend zonlicht buiten gehouden, terwijl je optimaal blijft genieten van het uitzicht en voldoende daglicht. De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol kunnen tot maar liefst 85% van de zonnestralen weerkaatsen. Hierdoor blijft een ruimte in de zomer koel en in de winter biedt dezelfde gemetalliseerde laag een isolerende werking waardoor het warmteverlies door ramen wordt beperkt. Hierdoor is er minder airconditioning en verwarming nodig. Bij correct gebruik kun je tot maar liefst 25% besparen op koellasten en stookkosten.

Pallazzo

Het hele jaar genieten

Met een Pallazzo aluminium terrasoverkapping kunt u het hele jaar door volop genieten van het buitenleven. Door deze te combineren met een Pallazzo aluminium zijwanden, creëert u een buitenruimte die geschikt is voor alle seizoenen. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u kunt de aantrekkelijkheid van elk seizoen ervaren in uw eigen tuin. De Pallazzo overkappingen en wanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit.

Zonnelux

Raamdecoratie passend bij uw woning

Bij Zonnelux weten we hoe belangrijk raamdecoratie is voor het interieurontwerp van jouw huis. Het heeft de kracht om de sfeer en uitstraling van elke ruimte compleet te transformeren. Onze hoogwaardige producten bieden niet alleen controle over de hoeveelheid licht, maar creëren ook privacy en verbeteren de akoestiek. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische en strakke look of een warme en gezellige sfeer wilt, Zonnelux heeft een uitgebreide selectie raambekleding die aan al jouw behoeften en wensen voldoet.