Markiezen Nederland klap model

 
Markiezen Nederland klap model
Merk:
Markiezen Nederland
Collectie:
klap model
Materiaal:
Acryl

Productomschrijving Markiezen Nederland klap model

De waaiervormige zijkant en bolvormige rondingen van Markiezen Nederland in klap model geven uw woning een nostalgische charme. Het speciale ontwerp met brede uitval past bij zowel ouderwetse als moderne woningen en is extra geliefd in de horeca. Dit creëert een vrije doorloop, zodat er ruimte is voor het plaatsen van een terras. Dankzij de hoge montage van Markiezen Nederland in klap model krijgt overtollig licht geen kans, maar creëert u een gelijkmatige lichtinval die sfeer toevoegt. De markiezen bestaan uit horizontale latten waarover u het doek eenvoudig uitrolt. Deze worden aan de zijkant en door een houten omkasting extra ondersteund. Een strak koord over het doek vergroot eveneens de stevigheid. Naast handmatige bediening bieden wij u ook de mogelijkheid om een Somfy motor te laten plaatsen. Deze kan afhankelijk van uw wensen met een schakelaar, een afstandsbediening of een app op tablet of telefoon. Dankzij slimme technologie kunt u een Somfy buismotor voorzien van windsensoren of lichtsensoren die de markiezen automatisch kunnen laten inklappen of juist uitklappen.

Markiezen Nederland klap model op maat

Kroezon heeft passende zonwering voor zowel oude als moderne huizen. Wij maken onze producten van  Markiezen Nederland in klap model voor u op maat. Dat betekent dat wij niet alleen de afmetingen in kaart brengen, maar ook uw persoonlijke wensen.Zo kunt u kiezen voor latten en een omkasting van hout of aluminium en een doek in bijpassende kleuren bestellen. Naast verschillende standaardkleuren kunt u putten uit een ruim palet aan RAL-kleuren. Het plaatsen van een dubbelwandige zijkap behoort ook tot de mogelijkheden. Dit geeft de buitenkant van uw woning een luxe en tijdloze uitstraling. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom voor nog meer inspiratie. Markiezen Nederland in klap model en op maat bestelt u bij Kroezon. Onze vakkundige medewerkers hebben een ruime ervaring en geven u 5 jaar garantie op de productie en de montage!

  • Brede uitval
  • Met vrije doorloop
  • Ruime kleurkeuze
  • Mogelijkheid plaatsen van Somfy motor
  • Bediend via schakelaar, afstandsbediening of app
  • en uitbreidbaar met wind- en lichtsensoren

Specificaties Markiezen Nederland klap model

Fabrikant:
Markiezen Nederland
Collectie:
klap model
Hoogte:
maximaal 2,2 meter
Breedte:
maximaal 11 meter
Materiaal:
Acryl, Polyester
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Markiezen Nederland

Bij Markiezen Nederland Geldermalsen worden de ambachtelijke houten markiezen op moderne wijze geproduceerd. Naast de traditionele, houten markies hebben wij ook een eigen aluminium markies ontwikkeld die nostalgisch oogt, maar is door het gebruik van aluminium nagenoeg onderhoudsvrij. Bent u op zoek naar markiezen voor speciale projecten of horeca? Ook dan zit u goed met de markiezen van Markiezen Nederland.