Markiezen Nederland pet model

 
Merk:
Markiezen Nederland
Collectie:
Pet model
Materiaal:
Acryl

Productomschrijving Markiezen Nederland pet model

Een gelijkmatige lichtinval draagt bij aan de sfeer in uw woning. Met Markiezen Nederland die in het pet model zijn vormgegeven creëert u een nostalgische sfeer in en rondom uw huis. Bij dit type zonwering wordt gebruik gemaakt van een doek dat met horizontale latten en een waaiervormige zijkap bijeen wordt gehouden. Daarmee wordt invallend zonlicht zowel van voren als aan de zijkanten geweerd. Ook houdt u de warmte buiten de deur, want Markiezen Nederland in pet model plaatst u aan de buitenkant van uw vertrekken geplaatst. Kenmerkend voor het pet model is de hogere doorloop. Deze zorgt niet alleen voor meer zicht, maar geeft u ook meer armslag bij het openen en sluiten van deuren en ramen. De golvende rondingen aan het uiteinde van het uitgerolde doek zorgen voor een speels accent en een gezonde dosis romantiek.      

Markiezen Nederland pet model op maat

De ervaren medewerkers van Kroezon maken de Markiezen Nederland in pet model voor u op maat. Wij komen bij u langs om al uw wensen in kaart te brengen. Zo kunt u kiezen voor een frame en omkasting van hout of aluminium. Ook wat kleur en kleurcombinaties betreft laten wij u de vrije hand, met naast standaardkleuren ook een ruime variatie aan RAL-tinten. Een markies Nederland in pet model op maat strekt u via bovenlangs geplaatste koorden strakker aan. Deze kunt u handmatig bedienen met een koord aan de binnenzijde van uw vertrek of aan de buitenzijde. Onze automatische bediening met Somfy motor voorziet u van alle verdere eigentijdse gemakken. Daarbij kunt u gebruik maken van een schakelaar, afstandsbediening of een applicatie op uw tablet. Kroezon staat voor vakmanschap en biedt u een ruime garantie van 5 jaar op het product en de montage!

  • Doek in verschillende RAL-kleuren
  • Vrij doorloop onder de markiezen
  • Handmatige bediening

Of aandrijving via Somfy buismotor met keuze uit extra accessoires als:

  • Afstandsbediening
  • Bediening via een app
  • Plaatsen van licht- en windsensoren

Specificaties Markiezen Nederland pet model

Fabrikant:
Markiezen Nederland
Collectie:
Pet model
Hoogte:
maximaal 1,8 meter
Breedte:
maximaal 11 meter
Materiaal:
Acryl, Polyester
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Markiezen Nederland

Bij Markiezen Nederland Geldermalsen worden de ambachtelijke houten markiezen op moderne wijze geproduceerd. Naast de traditionele, houten markies hebben wij ook een eigen aluminium markies ontwikkeld die nostalgisch oogt, maar is door het gebruik van aluminium nagenoeg onderhoudsvrij. Bent u op zoek naar markiezen voor speciale projecten of horeca? Ook dan zit u goed met de markiezen van Markiezen Nederland.