Bent u op zoek naar klassieke zonwering? Dan zijn markiezen perfect!

  Markiezen zonwering

  Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

  Markiezen zonwering prijs

  U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen als u voor uw markiezen zonwering de prijs wilt berekenen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de materiaalkeuze en de oppervlakte van de gevel waarop de markiezen worden gemonteerd. Ook de eventuele inbouw van een elektrische aandrijving voor uw buitenzonwering heeft invloed op de markiezen zonwering prijs. Neem voor vragen hierover gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

  Markiezen op zonne-energie

  In de tijd van energiebesparen en duurzaamheid is het zo ver dat we markiezen aan kunnen bieden die werken op zonne-energie. Een van de voordelen is dat je geen stroom nodig hebt om het systeem te besturen, verder hoeven we ook geen kabels te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat de 'lelijke' kabelgootjes verdwenen zijn. Naast deze twee, zijn er nog vele andere voordelen van zonne-energie aangedreven zonweringsystemen, lees hierover in onze blog.

  Markiezen zonwering op maat

  Omdat we er graag zeker van willen zijn dat uw zonwering goed aansluit op uw woning wordt uw markiezen zonwering op maat gemaakt door de Kroezon monteurs. Op afspraak komen deze vakmensen bij u langs om nauwkeurig uw gevel op te meten. Zodra zij de nodige gegevens hebben genoteerd gaan zij voor u aan de slag. Zij maken uw markiezen zonwering op maat voor u en nemen vervolgens contact met u op voor een nieuwe afspraak. Op de besproken datum komen zij uw zonwering installeren zodat u de lichtomstandigheden in uw huis naar wens kunt aanpassen!

  Markiezen zonwering elektrisch

  Voor extra gebruiksgemak kunnen wij de bediening van uw markiezen zonwering elektrisch maken. Dankzij een ingebouwde motor hoeft u niet telkens op te staan om de positie van uw zonwering aan te passen. Op deze manier kunt u ongestoord verder gaan waar u mee bezig was. Niet alleen uw markiezen zonwering kan door ons elektrisch gemaakt worden. Wij kunnen deze vorm van automatisering tevens toepassen op het uitvalscherm elektrisch. Bekijk ons ruime assortiment online of bezoek onze showroom te Hoogeveen!