Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Markiezen zonwering

Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat uw huis al enkele jaren mee? Met de markiezen zonwering van Kroezon geeft u uw onderkomen hoe dan ook een nostalgische uitstraling! Uw gevel versieren is echter niet het enige dat deze schermen kunnen. Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw vensters bereiken, zodat uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. De hoogste kwaliteit zonwering met een vleugje romantiek vindt u dan ook in onze markiezen zonwering!

Markiezen zonwering prijs

U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen als u voor uw markiezen zonwering de prijs wilt berekenen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de materiaalkeuze en de oppervlakte van de gevel waarop de markiezen worden gemonteerd. Ook de eventuele inbouw van een elektrische aandrijving voor uw buitenzonwering heeft invloed op de markiezen zonwering prijs. Neem voor vragen hierover gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Markiezen zonwering op maat

Omdat we er graag zeker van willen zijn dat uw zonwering goed aansluit op uw woning wordt uw markiezen zonwering op maat gemaakt door de Kroezon monteurs. Op afspraak komen deze vakmensen bij u langs om nauwkeurig uw gevel op te meten. Zodra zij de nodige gegevens hebben genoteerd gaan zij voor u aan de slag. Zij maken uw markiezen zonwering op maat voor u en nemen vervolgens contact met u op voor een nieuwe afspraak. Op de besproken datum komen zij uw zonwering installeren zodat u de lichtomstandigheden in uw huis naar wens kunt aanpassen!

Markiezen zonwering elektrisch

Voor extra gebruiksgemak kunnen wij de bediening van uw markiezen zonwering elektrisch maken. Dankzij een ingebouwde motor hoeft u niet telkens op te staan om de positie van uw zonwering aan te passen. Op deze manier kunt u ongestoord verder gaan waar u mee bezig was. Niet alleen uw markiezen zonwering kan door ons elektrisch gemaakt worden. Wij kunnen deze vorm van automatisering tevens toepassen op het uitvalscherm elektrisch. Bekijk ons ruime assortiment online of bezoek onze showroom te Assen of Hoogeveen!