Een klassieke uitstraling voor elk huis

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Nostalgie

  Een klassieke uitstraling voor uw gevel

  Met de hardhouten markiezen kunt u de gevel van uw woning een klassieke en nostalgische uitstraling geven. Door de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn is er altijd een uitvoering die bij uw gebouw past. 

  Helemaal naar eigen wens

  Verschillende varianten mogelijk

  De houten markies kan worden uitgevoerd in een recht model, of met een sierlijst. Daarnaast kunnen de zijkappen in een recht, golf of moderne variant worden uitgevoerd. Wilt u de markiezen helemaal zelf samenstellen? Geen probleem, alle combinaties zijn mogelijk!

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van houten markiezen

  Optionele accessoires

  Markies op solar

  Bij Kroezon Zonwering bieden we een uitgebreide collectie van elegante, op maat gemaakte markiezen op solar aandrijving van het gerenommeerde merk Markiezen Nederland. Deze zonne-energie aangedreven markiezen combineren functionaliteit met duurzaamheid en voegen een vleugje klassieke charme toe aan elk gebouw. De voordelen van solar aangedreven markiezen zijn talrijk en maken ze een aantrekkelijke keuze voor zowel huiseigenaren als ondernemers.

  De voordelen van solar aangedreven markiezen

  De solar aangedreven markiezen bij Kroezon Zonwering zijn niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een milieubewuste keuze. Met zonnepanelen op de markiezen vangen ze overdag zonne-energie op, waardoor de markiezen zichzelf van stroom voorzien en geen elektriciteit van het netwerk verbruiken. Dit zorgt niet alleen voor een vermindering van het energieverbruik, maar draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. De markiezen op solar aandrijving zijn daardoor een duurzame oplossing voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen en zich inzet voor een groenere toekomst. 

  Lees over de andere voordelen in onze blog!

  Wat kosten markiezen op solar aandrijving?

  De prijs van de solar aangedreven markiezen wordt bepaald op basis van de gewenste afmetingen, het materiaal en eventuele extra opties die u kiest, zodat u altijd een oplossing vindt die perfect past bij uw budget en behoeften. Investeer in duurzame, stijlvolle zonwering met de solar aangedreven markiezen van Markiezen Nederland, verkrijgbaar bij Kroezon Zonwering, en geniet van een verfrissende schaduw met een groen tintje. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

  Markiezen op maat gemaakt

  Goed geplaatste zonwering draagt bij aan de sfeer in en rondom huis. Daarom is het van belang dat uw Markiezen Nederland in standaard model op maat worden gemonteerd. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen op te nemen. Vervolgens gaan zij aan de slag om de markiezen voor u op maat te maken. Wij kunnen voor u een houten of een aluminium omlijsting plaatsen. Voor het frame kunt u kiezen uit dezelfde materialen. Hout zorgt bijvoorbeeld voor een authentiek en tijdloos uiterlijk, maar vergt enig onderhoud, terwijl aluminum onderhoudsarm is. U kunt verder kiezen uit een ruime variatie aan kleuren. Bediening via een applicatie of afstandsbediening behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u uw Markiezen Nederland standaard model op maat uitrusten met een tijdsklok of lichtsensoren. Dat is het voordeel als u uw Markiezen Nederland in standaard model op maat laat monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht