Combinatie van een klassieke uitstraling met moderne materialen

Éen product, vele mogelijkheden

  Nagenoeg onderhoudsvrij

  De voordelen van moderne materialen

  De aluminium markiezen van Markiezen Nederland zijn makkelijk te onderhouden. Dankzij de materialen die makkelijk schoon te houden zijn hoeft u niet vaak om te kijken naar het onderhoud van uw markiezen. Daarnaast zullen de markiezen lang meegaan dankzij de duurzame materialen. 

  Traditionele uitstraling

  De traditionele variant in een modern jasje

  Met de aluminium markiezen van Markiezen Nederland behoudt u de klassieke uitstraling van de traditionele markiezen. Sterker nog, ook bij deze markiezen kunt u kiezen uit zijschotten met een groef. Wilt u uw huis dus voorzien van de nostalgische uitstraling van markiezen maar dan met een modernere uitstraling, dan zijn de aluminium markiezen een ideale optie.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van aluminium markiezen

  Optionele accessoires

  Aluminium markiezen

  De aluminium markies combineert de klassieke uitstraling van een traditionele markies met het comfort van moderne materialen. Het aluminium maakt de markies nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt ons gerust de specialist van aluminium markiezen noemen want wij zijn de enige leverancier die ook de aluminium zijschotten met een groef levert. Deze zijn in een rechte uitvoering en met golf leverbaar!

  Het aluminium frame en de kap zijn leverbaar in onderstaande standaard RAL-kleuren en worden afgewerkt met kunststof hoeken en scharnieren in bijpassende kleur. Kiest u een afwijkende RAL-kleur (tegen meerprijs) dan voorzien we de markies van in kleur gepoedercoatte aluminium scharnieren en hoeken. Bij een markies breder dan 4.5 meter raden we een tussenpoot aan om doorbuigen te voorkomen. Mocht u geen ruimte hebben voor een tussenpoot, dan leveren we tegen meerprijs een verzwaard profiel van 100 x 15 mm (tot 6500 mm breed).

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht