Een klassieke uitstraling voor elk huis

Bekijk alle foto's

√Čen product, vele mogelijkheden

  Nostalgie

  Een klassieke uitstraling voor uw gevel

  Met de hardhouten markiezen kunt u de gevel van uw woning een klassieke en nostalgische uitstraling geven. Door de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn is er altijd een uitvoering die bij uw gebouw past. 

  Helemaal naar eigen wens

  Verschillende varianten mogelijk

  De houten markies kan worden uitgevoerd in een recht model, of met een sierlijst. Daarnaast kunnen de zijkappen in een recht, golf of moderne variant worden uitgevoerd. Wilt u de markiezen helemaal zelf samenstellen? Geen probleem, alle combinaties zijn mogelijk!

  Houten markiezen

  De sfeervolle bolvormige ronding van Markiezen Nederland in het standaard model voorziet uw huis van een nostalgische uitstraling. Bij deze vorm van zonwering wordt invallend zonlicht geweerd zonder dat het uitzicht naar buiten wordt belemmerd. Door de montage aan de buitenkant houdt u de zonnewarmte tegen voordat deze uw woning bereikt. Markiezen Nederland in het standaard model bestaan uit een vuil- en waterafstotend doek van acryl dat met behulp van horizontaal geplaatste laten bijeen wordt gehouden. Bij Kroezon kunt u kiezen voor automatische bediening met een Somfy motor of bediening middels een koord. Dit kunt u afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur aan de binnenkant of aan de buitenkant van uw vertrekken bedienen. Het frame kan zowel worden vervaardigd uit hout of aluminium, terwijl u bij de keuze voor het doek meerdere kleuren kunt selecteren.

  Goed geplaatste zonwering draagt bij aan de sfeer in en rondom huis. Daarom is het van belang dat uw Markiezen Nederland in standaard model op maat worden gemonteerd. Onze medewerkers komen bij u langs om de de juiste afmetingen op te nemen. Vervolgens gaan zij aan de slag om de markiezen voor u op maat te maken. Wij kunnen voor u een houten of een aluminium omlijsting plaatsen. Voor het frame kunt u kiezen uit dezelfde materialen. Hout zorgt bijvoorbeeld voor een authentiek en tijdloos uiterlijk, maar vergt enig onderhoud, terwijl aluminum onderhoudsarm is. U kunt verder kiezen uit een ruime variatie aan kleuren. Bediening via een applicatie of afstandsbediening behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u uw Markiezen Nederland standaard model op maat uitrusten met een tijdsklok of lichtsensoren.Dat is het voordeel als u uw Markiezen Nederland in standaard model op maat laat monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht