Showroom gesloten wegens verbouwing (27 maart - 1 april)

Geniet van optimaal comfort met de Santander.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Dimbare LED-verlichting

  Eenvoudige bediening

  Met de Erhardt LED-verlichting kunt u op ieder gewenst moment kiezen hoe fel u uw lichtlijst zet. Door zijn strakke uitstraling en verschillende keuze in hoeveelheid lampjes, is de verlichting ideaal voor ieder moment.

  Volledig weggewerkte LED-verlichting

  Geïntegreerd en dimbaar

  De Erhardt LED-verlichting is ook in verschillende producten te krijgen. Er wordt hierbij een LED-stripe geïntegreerd in bijvoorbeeld de geleiders of in de cassette. Hierdoor is de verlichting volledig weggewerkt en kunt op ieder gewenst moment genieten van de Erhardt verlichting.

  In één oogopslag

  Knikarmscherm Erhardt K

  Wilt u lekker kunnen genieten van de warmte, maar is de brandende zon u teveel? Haal alles uit een mooie zomerdag met het Erhardt K knikarmscherm! Het scherm heeft een volledige cassette van slechts 12 centimeter waarin het mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand helemaal zijn weggewerkt. Dit geeft een maximale bescherming tegen weersomstandigheden en waarborgt een discrete vormgeving. 

  De montage kan zowel aan de muur als aan het plafond plaatsvinden, voor de ideale afwerking. Het knikarmscherm heeft een sunsilk doek van 100% polyester dat is verlijmd en daardoor mooi strak en egaal blijft. De uitrol wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige kettingarmen. Daarnaast is de laaghangende zon voor de Erhardt K ook geen enkel probleem: u kunt de hellingshoek variëren tussen 5 en 60 graden. 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht