Bekijk alle foto's

  Velux rolluiken

  Altijd passend!

  Een VELUX rolluik is de oplossing als je op zoek bent naar verduistering, warmtewering, isolatie en extra inbraakbeveiliging. De rolluiken zorgen voor een complete verduistering in een ruimte. Ideaal om in de nacht bijvoorbeeld het licht van straatlantaarns tegen te houden, en overdag de felle middagzon buiten te houden. Daarnaast heeft een rolluik een goed warmtewerend effect op warme dagen, en houdt het de wind buiten en warmte binnen op koude dagen.

  Velux rolgordijnen

  Eenvoudige bediening

  Bij Kroezon vervaardigen we op maat gemaakte Velux rolgordijnen voor uw dakraam, zodat ze perfect aansluiten en kieren en loshangende stoffen voorkomen. Hierdoor wordt uw privacy gewaarborgd. Onze rolgordijnen zijn specifiek ontworpen voor de hoogwaardige Velux dakramen, waardoor ze naadloos aansluiten op de kwaliteit die u verwacht. Het toevoegen van een Velux rolgordijn maakt uw dakraam compleet. Bij het aanvragen van een offerte, volstaat het om het type en de maat van uw Velux dakraam te vermelden, zodat wij snel een nauwkeurige prijsopgave kunnen verstrekken.

  Zonwering Velux

  Zonlicht draagt zowel in positieve als negatieve zin bij aan het comfort dat u in huis ervaart. Met zonwering Velux maakt u van daglicht een sfeerverhogende factor. Fel zonlicht dat uw zicht verblindt kunt u weren, terwijl u tegelijk kunt genieten van een egale lichtverdeling in uw huiskamer. Op warme dagen met veel zon kunt u de ergste hitte weren. Zo kunt u genieten van de optimale verkoeling van rolluiken. Met deze vorm van Zonwering Velux houdt u de zonnewarmte al buitenshuis al tegen. Is het een lentedag met matige zonnekracht? Dan kunt u ook kiezen voor een halfopen stand waarmee het zonnetje niet meer in uw ogen schijnt, maar wel uw gemoed verblijdt.

  Zonwering Velux dakramen

  Bij een schuin oplopend dak is een goede verduistering soms lastig, doordat het zonlicht via kieren en naden binnendringt. Dat probleem verhelpt u eenvoudig met zonwering Velux dakramen. U kunt bijvoorbeeld Velux rolgordijnen plaatsen met handige schuifbediening. Zo heeft u zonder zichtbare koorden toch controle over de invalshoek van het zonlicht. Om de privacy te verhogen kunt u kiezen voor volledige verduistering.

   Dat maakt deze speciale zonwering Velux dakramen uitermate geschikt voor badkamer of toilet. Overtollig vocht is geen probleem, want schoonhouden is eenvoudig. Voor woonkamer en andere vertrekken zijn plisségordijnen met verschillende lagen stof een verrijking voor uw interieur. Hiermee bepaalt u zelf in welke mate de zon uw woning verlicht. Met een grote keuze aan stoffen en kleuren haalt u de gezelligheid in huis. Met de zonwering Velux dakramen van Kroezon houdt u alle opties open.

  Zonwering Velux op maat

  Bij het plaatsen van jaloezieën of plisségordijnen blijft er soms een ruime speling tussen het raam en de zonwering. Zo bereiken het zonlicht en de warmte u alsnog. Kroezon is de leverancier van zonwering Velux op maat die bij u thuis komt opmeten en installeren. Om inspiratie op toe kunt u onze showroom bezoeken, waar u ontdekt hoeveel mogelijkheden er zijn. In ons assortiment vindt u naast zonwering Velux op maat ook vele andere vormen van buiten- en binnenzonwering, zoals schutters. Weert u ook graag de insecten die met het rijzen van de zon uw woning weten te vinden? Ook horren maken wij voor u op maat. Maak een afspraak met onze deskundige medewerkers of vraag online een offerte aan.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht