Rolluik Assen

Een zonwering die naast zonwerend ook nog isolerend en inbraakwerend is, dat vindt u in onze showroom rolluik Assen. Onze collectie rolluiken vormt een goede oplossing als u op zoek bent naar een zonwering die uw huis in de zomer koel en in de winter warm houdt. Rolluiken vormen een strakke, moderne oplossing voor blootstelling aan de elementen en ze zijn uitermate functioneel. U vindt in onze rolluik Assen vestiging verschillende typen en uitvoeringen. Het meest gebruikte type is een uitvoering met rolvormig aluminiumprofiel met gearreteerde lamellen om onderling schuiven van de lamellen tegen te gaan. Het materiaal dat voor dit type rolluiken wordt gebruikt is polyurethaan isolatieschuim.

Rolluik voor buiten in Assen

Bent u op zoek naar een rolluik voor buiten in Assen? Wij hebben diverse rolluiken in ons aanbod waaruit u kunt kiezen en wij zorgen ook nog eens dat deze voor u gemonteerd wordt. We hebben Roma rolluiken, Verano rolluiken en solar rolluiken. Elk soort rolluik heeft zijn eigen voordelen en afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt kiezen welke het beste bij u past. Bestel daarom uw rolluik voor buiten in Assen bij kroezon en laat hem direct door ons monteren!

Solar rolluik in Assen

Voor een een duurzame werking schaft u een solar rolluik in Assen aan. Deze rolluiken werken volledig op zonne-energie en hierdoor kunt u een hoop energie besparen ten opzichte van normale elektrische rolluiken. Met de verduisterende solar rolluiken is het lekker koel in uw huis en heeft u ook nog een privacy. Met één druk op de knop bepaalt u volledig zelf hoeveel lichtinval u in huis heeft met het solar rolluik in Assen.

Hoe werkt een rolluik op zonne-energie in Assen?

Aan de voorkant van het rolluik, dat werkt op zonne-energie, zit een zonnepaneel die zonlicht opvangt. Vervolgens wordt dit omgezet naar elektrische energie en hierdoor wordt de accu van het rolluik opgeladen. Op deze manier kunt u het hele jaar door genieten van een rolluik op zonne-energie in Assen!

Rolluik laten plaatsen in Assen

Wilt u rolluiken laten plaatsen in Assen? Wij bij Kroezon zijn specialist in het monteren van zonwering. Het monteren van rolluiken kunnen wij op drie manieren voor u doen: opbouw, inbouw en voorzet. Bij opbouw monteren wij het rolluik tegen uw huis aan. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, zorgen wij bij inbouw dat het rolluik in huis huis wordt bevestigd. Bij een voorzet wordt het rolluik voor het raam geplaatst waardoor het binnen goed koel blijft. Laat daarom uw rolluik in Assen plaatsen door Kroezon! Neem gerust contact met ons op.

Rolluik Assen kopen

Wilt u een rolluik Assen kopen, dan kunt u in onze vestiging terecht voor zowel aankoop als advies op maat. Wij kijken dan samen met u of uw huis geschikt is voor het plaatsen van rolluiken en welke afmetingen nodig zijn. Natuurlijk vindt u in Assen ook een ruime collectie andere typen zonwering, zoals jaloezieën en rolgordijnen. Wilt u een rolluik Assen kopen of maakt u een andere keuze, uw aankoop wordt snel geleverd. Wij hebben bovendien vakmensen beschikbaar om uw zonwering te plaatsen zodat het effect maximaal is. Om u sneller en beter van dienst te kunnen zijn in de showroom kunt u op onze site alvast een offerte invullen. U kunt ook bellen (0528-350652) zodat we u meteen van dienst kunnen zijn.