Serrebouw

Houdt u van licht in huis, maar geeft het kunstlicht van gewone lampen u weinig voldoening? Door serrebouw creëert u een ruimte waar het zonlicht alle kans krijgt. U hoeft geen muur uit te breken of een dure uitbouw te doen, Kroezon bereikt een vergelijkbaar resultaat met een glazen terrasoverkapping. Deze constructie bestaat uit een aluminium frame met glazen zijdelen en een glazen dak. Met deze vorm van serrebouw kunt u drie seizoenen comfortabel genieten van een zeer lichte ruimte die op natuurlijke wijze door de zon wordt verwarmd. En als de zon u te fel wordt, kunt u deze door middel van screens buitensluiten.

Serrebouw Drenthe

Woont u in het noorden des lands en bent u nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn op het gebied van serrebouw Drenthe? Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een advies op maat.

Geen huis is hetzelfde en elke bewoner heeft zijn eigen wensen. Bij Kroezon bespreken we uw wensen en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw serrebouw. U kunt ook langskomen in onze showrooms. Zowel in Assen als in Hoogeveen staan wij voor u klaar als het gaat om serrebouw Drenthe.

Serrebouw Groningen

Voor serrebouw Groningen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Onze showroom in Assen is via de A28 makkelijk en snel te bereiken. In onze showroom kunt u rustig rondkijken en u kunt onze woonexperts vragen stellen en om advies vragen voor uw woonsituatie. De koffie staat klaar! Bestelt u bij ons onderdelen voor serrebouw, dan kunt u rekenen op kwaliteit en een snelle levertijd. Onze vakmensen komen ook in Groningen bij u langs om de overkapping te plaatsen. Deze serrebouw kan in één dag zodat u er ’s avonds al van kunt genieten!