Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Terras windscherm

Maak uw terras windvrij met een terras windscherm van Kroezon! U heeft bij ons een grote keuze aan verschillende kleuren, formaten en materialen. Met onze grote voorraad kunt u de mate van comfort op uw terras volledig naar uw hand zetten. Zo kunt u zich met een terrasoverkapping glas beschermen tegen zowel de zon als regenbuien. Met een terras windscherm van Kroezon beschut u zichzelf tegen weer en wind!

Terras windscherm verrijdbaar

Bent u op zoek naar een terrasscherm dat makkelijk te verplaatsen én op te bergen is? Dan is een terras windscherm dat verrijdbaar is een uitstekende keuze voor u! Het verplaatsen kan door slechts één persoon gedaan worden en is zeer eenvoudig. Ondanks dat het terras windscherm verrijdbaar is, zijn onze modellen zeer stabiel tijdens harde wind of een storm. Om extra ruimte te creëren kunt u de terrasschermen ook gemakkelijk opbergen dankzij hun verrijdbare functie.

Terras windscherm glas

Wilt u de wind buiten uw terras of tuin houden, maar wel heerlijk kunnen genieten van een laaghangende zon? Een terras windscherm van glas biedt u dan de ideale uitkomst! Onze terrasschermen zijn ook goed te gebruiken voor horeca-ondernemers. Zo kunnen uw gasten rustig een hapje eten zonder dat er bladeren of zand hun kant opwaaien. Stel een terras windscherm van glas geheel samen naar uw wensen. Wij zorgen dat het scherm naadloos aansluit op uw interieur.

Terras windscherm kopen

Heeft u het terrasscherm gezien wat u graag wilt hebben? Dan kunt u bij Kroezon eenvoudig een terras windscherm kopen van Verano zonwering! Met onze binnen- en buitenzonwering creëert u een mate van comfort die geheel afgestemd is op uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over het kopen van een terras windscherm? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Daarnaast bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms te Assen of Hoogeveen. Daar staat ons vakkundige personeel voor u klaar!