Heerlijk in de zon zitten, beschut tegen de wind. Simpel met een terras windscherm van Kroezon!

  Aluminium schutting Luderitz

  Elektrisch aangedreven

  Wilt u op eenvoudige wijze de wind op uw terras of balkon kunnen reguleren? De aluminium schutting Verano Luderitz is een innovatieve, elektrisch aangedreven windscherm dat u naar wens in en uit kan schuiven. Tevens is het windscherm ook manueel bedienbaar. 

  Aluminium schutting Biarritz

  Ideaal voor horecagebruik

  Voor het creëren van een windvrij terras of balkon gebruikt u een aluminium schutting Verano Biarritz van Kroezon! Dit veelzijdige windscherm is koppelbaar tot een oneindige breedte, waardoor deze zonwering erg geschikt is voor horecagebruik. 

  Aluminium schutting Martinique

  Meer privacy

  Als u op zoek bent naar een unieke tuinafscheiding dan is de aluminium schutting Verano Martinique de ideale oplossing voor u! Profiteer van de vele voordelen die het scherm biedt; zo heeft u niet alleen meer privacy, u kunt ook nog eens heerlijk buiten en beschut tegen de wind in de zon zitten.

  Aluminium schutting Tarifa

  Weinig onderhoud

  Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle maar praktische afscheiding van uw tuin of terras, dan is de aluminium schutting Verano Tarifa een uitstekende keuze! Voor een optimale stevigheid en levensduur is de schutting gemaakt van hoogwaardige aluminium staanders en planken. Door de gebruikte materialen heeft de schutting weinig onderhoud nodig. 

  TERRAS WINDSCHERM

  Maak uw terras windvrij met een terras windscherm van Kroezon! U heeft bij ons een grote keuze aan verschillende kleuren, formaten en materialen. Met onze grote voorraad kunt u de mate van comfort op uw terras volledig naar uw hand zetten. Zo kunt u zich met een terrasoverkapping glas beschermen tegen zowel de zon als regenbuien. Met een terras windscherm van Kroezon beschut u zichzelf tegen weer en wind!

  Terras windscherm verrijdbaar

  Bent u op zoek naar een terrasscherm dat makkelijk te verplaatsen én op te bergen is? Dan is een terras windscherm dat verrijdbaar is een uitstekende keuze voor u! Het verplaatsen kan door slechts één persoon gedaan worden en is zeer eenvoudig. Ondanks dat het terras windscherm verrijdbaar is, zijn onze modellen zeer stabiel tijdens harde wind of een storm. Om extra ruimte te creëren kunt u de terrasschermen ook gemakkelijk opbergen dankzij hun verrijdbare functie.

  Terras windscherm glas

  Wilt u de wind buiten uw terras of tuin houden, maar wel heerlijk kunnen genieten van een laaghangende zon? Een terras windscherm van glas biedt u dan de ideale uitkomst! Onze terrasschermen zijn ook goed te gebruiken voor horeca-ondernemers. Zo kunnen uw gasten rustig een hapje eten zonder dat er bladeren of zand hun kant opwaaien. Stel een terras windscherm van glas geheel samen naar uw wensen. Wij zorgen dat het scherm naadloos aansluit op uw interieur.

  Terras windscherm kopen

  Heeft u het terrasscherm gezien wat u graag wilt hebben? Dan kunt u bij Kroezon eenvoudig een terras windscherm kopen van Verano! Met onze binnen- en buitenzonwering creëert u een mate van comfort die geheel afgestemd is op uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over het kopen van een terras windscherm? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom te Hoogeveen. Daar staat ons vakkundige personeel voor u klaar!