Zonnescherm Meppel

Laat een zonnescherm voor uw woning in Meppel plaatsen door Kroezon. Daarmee profiteert van schaduw in huis en op uw terras! Wij hebben onder andere knikarmschermen in diverse uitvoeringen. De knikarm geeft het zonwerende doek een sterke horizontale ondersteuning en creëert voor u aan de onderzijde een vrije doorloop. Zo heeft u de ruimte om uw terras geheel naar eigen inzicht in te richten. De armen van onze uitvalschermen worden gedeeltelijk aan de muur bevestigd en zijn zo meer geschikt voor de bovenste vertrekken. Zo kunt u op een zomerse dag lekker gekoeld en met open raam in uw kamer zitten. Wat betreft de kleur en het dessin van het doek beschikt u over een ruime keuze aan kleuren en patronen. Voor een zonnescherm voor uw woning in Meppel zit u bij Kroezon goed. Zo creëert u binnen en buiten een gezellige sfeer.

Zonnescherm Meppel op zonne-energie

Wanneer u op zoek bent naar een zonnescherm in Meppel op zonne-energie, kunt u daarvoor bij ons terecht! Deze duurzame zonwering houdt uw huis koel en leefbaar tijdens hete dagen. U maakt namelijk gebruik van een gratis en onuitputbare energiebron. Ondanks dat het scherm uw woning beschermt tegen de zon, laat het alsnog gelijkmatig licht binnen. Hierdoor heeft u alsnog genoeg licht, zonder dat u uw lampen aan hoeft te doen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor uw zonnescherm in Meppel op zonne-energie!

Zonnescherm Meppel voor binnen

Ook vindt u bij ons een geschikt zonnescherm voor uw woning in Meppel, voor binnen! Met een ruim assortiment uit binnenzonwering creëert u de juiste balans van licht in uw woning, wat zorgt voor een prettige sfeer. Zo hebben we zonwering die geheel verduisterend werkt, maar ook zonwering die alsnog licht toelaat. Wat u ook kiest, wij maken het voor u op maat zodat het feilloos bij uw interieur aansluit. Het is bij ons ook mogelijk om de showroom te bezoeken, zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat. Regel uw zonnescherm in Meppel voor binnen bij ons!

Zonnescherm Meppel voor buiten

Wij helpen u met het kiezen van uw zonnescherm in Meppel voor buiten. Bent u op zoek naar knikarmschermen, buitenjaloezieën, uitvalschermen, pergola’s of markiezen? Wij hebben het voor u! Wanneer u op zoek bent naar een automatisch zonnescherm bent, kunt u kiezen tussen onze screens en rolluiken. Ook is er keuze uit duurzame opties die op zonne-energie werken, waardoor u niet afhankelijk bent van elektrische energie. Ontdek ons aanbod op uw gemak online of kom gerust langs voor uw zonnescherm in Meppel voor buiten.

Zonnescherm plaatsen Meppel

Wilt u een zonnescherm laten plaatsen aan uw woning in Meppel? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij Kroezon. Hierop kunt u aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een knikarmscherm of een uitvalscherm. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende afmetingen en materialen voor het doek. Voordat wij het zonnescherm plaatsen in Meppel komen we bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen. Als wij alles op maat hebben gemaakt plannen wij met u een afspraak in voor de installatie.

Solar zonnescherm Meppel

Voor een solar zonnescherm in Meppel bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Met deze buitenzonwering bespaart u op de energiekosten en bent u ook nog eens duurzaam bezig. Deze zonneschermen werken hetzelfde als zonwering op elektriciteit, alleen is de zonne-energie onuitputbaar in tegenstelling tot elektriciteit. Kies bij onze buitenzonwering uit de screens en rolluiken en haal uw solar zonnescherm voor uw woning in Meppel bij ons!

Elektrisch zonnescherm Meppel

Als u graag over het meest uitgebreide comfort wilt beschikken, laat u een elektrisch zonnescherm voor uw woning in Meppel plaatsen door Kroezon. Zo kiest u voor een compleet bedieningssysteem met een Somfy motor als zenuwcentrum. Hierop kunnen verschillende Somfy accessoires worden aangesloten, zoals de volgende:

  • Afstandsbediening met een app of kastje
  • Zonnesensoren
  • Windsensoren
  • Een tijdschakelaar

Een elektrisch zonnescherm is standaard beveiligd tegen bevriezing. De elektromotor wordt in dat geval automatisch geblokkeerd om schade te voorkomen. Onze Somfy technologie is compatibel met vele andere vormen van buitenzonwering zoals een terrasoverkapping Meppel, markiezen en screens! Wij komen het elektrisch zonnescherm voor uw woning in Meppel installeren wanneer het u uitkomt!

Zonnescherm Meppel bij Kroezon

Wij hebben een zeer ruim en divers aanbod zonneschermen in Drenthe. Als u ervoor kiest om een zonnescherm voor uw woning in Meppel bij Kroezon op maat te laten maken, profiteert u standaard van ons vakwerk. Al onze zonwerende producten zijn voorzien van het CE/TÜV-certificaat. Zo weet u zeker dat u kiest voor een kwalitatieve en duurzame oplossing voor uw woning en terras. Wilt u met eigen ogen zien over welke mogelijkheden u beschikt om een zonnescherm aan uw woning in Meppel door Kroezon te laten installeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Assen of Hoogeveen om inspiratie op te doen! Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende typen zonwering voor Meppel!