Zonwering Assen

U verhoogt uw woongenot door uw zonwering in Assen door Kroezon op maat te laten maken. Onze sierlijk vormgegeven markiezen houden niet alleen fel licht tegen, maar ook de warmte. Het klapmodel van dit type zonwering voor Assen is daarnaast zeer geschikt als overkapping terras. Wilt u de kracht van de zon benutten om uw interieur in een mooi egaal licht te dompelen? Dan zijn screens of plisségordijnen één van onze vele stijlvolle oplossingen om met zonwering in Assen uw woning te sieren! Vraag eenvoudig online een offerte aan en wij gaan voor u aan de slag!

Zonwering op maat Assen

Kroezon levert maatwerk dat jarenlang meegaat. Voordat wij beginnen met de installatie van uw zonwering op maat in Assen, komen we langs om de exacte maten op te nemen. Als u bijvoorbeeld kiest voor Roma zonwering bekijken we samen met u wat de beste montagewijze is. Wij kunnen de rolluiken van dit type zowel in als op de dag monteren. De rolluiken hebben meerdere standen waarmee uw woning gedeeltelijk of helemaal verduisterd kan worden. Deze zonwering op maat in Assen houdt de kou buiten de deur en heeft bovendien een inbraakwerende functie.

Zonwering Assen op zonne-energie

Wilt u graag zonwering in Assen op zonne-energie? Wij hebben verschillende soorten zonneschermen die op zonne-energie werken. Dit soort zonwering is daarom erg duurzaam en milieuvriendelijk. Deze zonneschermen draaien automatisch op het moment dat er zon op schijnt. En dit allemaal op zonne-energie, zo bespaart u geld en helpt u het milieu een handje. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over zonwering in Assen op zonne-energie.

Zonwering buiten in Assen

Voor uw zonwering buiten in Assen heeft u bij ons allerlei keuze. Wij hebben knikarmschermen die zorgen voor veel schaduw. Ook hebben wij buitenjaloezieën die zorgen voor een optimale lichtinval. Deze zijn ideaal om uw huis koel te houden! Verder hebben we uitvalschermen, pergola’s en markiezen die voldoende schaduw creëren. Bovendien hebben wij ook nog rolluiken, screens en serrezonwering. Zo zit de perfecte zonwering voor buiten in Assen altijd in ons assortiment!

Elektrische Zonwering Assen

Automatische bediening kent bijna geen grenzen als u kiest voor elektrische zonwering in Assen. Kroezon maakt gebruik van de meeste geavanceerde Somfy technieken. De buismotoren van dit merk zijn geschikt voor diverse vormen van elektrische zonwering in Assen. Elke functie kan centraal geregeld worden via een schakelaar, app of afstandsbediening. Ook is het mogelijk om sensoren te laten plaatsen die inspelen op harde wind, felle zonnestralen en uw zonwering automatisch in- en uitschakelen. Bent u niet thuis overdag? Dan kunt u er met een tijdschakelaar voor zorgen dat de warmte toch buiten de deur blijft.

Kroezon zonwering Assen

Er is een showroom van Kroezon zonwering in Assen gevestigd, waar u kennis kunt maken met onze diverse producten en accessoires. Wij zijn zowel specialist in binnen- als buitenzonwering. Wilt u bijvoorbeeld uw terrasoverkapping uitbreiden? Terrasverwarming, ledverlichting en zijpanelen zijn slechts enkele voorbeelden van opties waarover u beschikt. Onze buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van elektrische aansturing en speciale sensoren. U kunt telefonisch, online of in een persoonlijk gesprek uw persoonlijke wensen kenbaar maken? Kroezon zonwering is in Assen de beste optie!

Zonwering Assen voor binnen

Wanneer u zonwering in Assen voor binnen zoekt bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben enorm veel soorten binnenzonwering, waarmee u uw huis naar uw voorkeuren inricht. Zo hebben we jaloezieën, plissé gordijnen, maar ook rolgordijnen en smartfit vindt u in ons assortiment. Met deze binnenzonwering bepaald u zelf hoeveel licht er binnenkomt en kunt u uw huis in de zomer lekker koel houden. Zonwering in Assen voor binnen bestelt u bij Kroezon!

Solar zonwering Assen

Bij Kroezon vindt u Solar zonwering in Assen! De Solar producten zijn van hoge kwaliteit en hebben allerlei handige functies. Zo hebben wij praktische Solar screens, maar ook rolluiken. Bovendien zijn de handige én duurzame rolluiken die op zonne-energie werken bij ons verkrijgbaar. Met deze producten geniet u van hoge kwaliteit, maar gaat u ook nog eens duurzaam te werk. Solar zonwering in Assen koopt u snel en eenvoudig bij ons.