Zonwering Assen

Verhoog uw woongenot door uw zonwering in Assen op maat te laten maken door Kroezon. Hiermee kunt u niet alleen fel licht tegenhouden, maar ook de warmte. Wilt u echter de kracht van de zon benutten om uw interieur in een mooi egaal licht te dompelen? Dan zijn screens of plisségordijnen bijvoorbeeld een van onze vele stijlvolle oplossingen om met zonwering uw woning in Assen te sieren! Vraag eenvoudig online een offerte aan en wij gaan voor u aan de slag!

Waarom zonwering?

De voornaamste reden om zonwering voor uw woning in Assen aan te schaffen is het comfort. Het helpt om uw huis koel te houden tijdens warme dagen. Bovendien heeft u dan een stuk minder last van verblinding door de felle zon. Daarnaast speelt de energiebesparing een flinke rol. Door het zonlicht tegen te houden verlaagt u de binnentemperatuur zonder energie te verspillen aan koelinstallaties.

Zonwering op maat Assen

Kroezon levert maatwerk dat jarenlang meegaat. Voordat we beginnen met de installatie van uw zonwering op maat in Assen, komen we langs om de exacte maten op te nemen. Als u bijvoorbeeld kiest voor Roma zonwering bekijken we samen met u wat de beste montagewijze is. De rolluiken hebben meerdere standen waarmee uw woning gedeeltelijk of helemaal verduisterd kan worden. Deze zonwering op maat in Assen houdt de kou buiten de deur en heeft bovendien een inbraakwerende functie.

Wat is de meest effectieve zonwering?

Dit is afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden van een woning, maar rolluiken staan wel aan de top. Dit komt doordat ze een raam volledig kunnen afsluiten. Hierdoor hebben ze tegelijkertijd een isolerende functie. Andere goede opties zijn jaloezieën voor binnen en buiten.

Zonwering Assen op zonne-energie

Wilt u graag duurzame zonwering in Assen? We hebben verschillende soorten zonneschermen die op zonne-energie werken. Dit soort zonwering is daardoor erg duurzaam. Deze zonneschermen draaien automatisch uit op het moment dat er zon op schijnt. En dit allemaal op zonne-energie, zo bespaart u geld en helpt u het milieu een handje. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over zonwering in Assen zoals rolluiken op zonne-energie.

Zonwering buiten in Assen

Voor uw zonwering buiten in Assen heeft u bij ons allerlei keuzes. We hebben knikarmschermen, die voor veel schaduw zorgen. Daarnaast hebben we buitenjaloezieën die zorgen voor een optimale controle op de lichtinval, ze zijn ook ideaal om uw huis koel te houden. Verder hebben we uitvalschermen, pergola’s en markiezen die voldoende schaduw creëren. We hebben ook nog rolluiken, screens en serrezonwering. Zo zit de perfecte buitenzonwering voor uw woning in Assen altijd in ons assortiment!

Wat voor onderhoud is vereist voor het goed en veilig werken van mijn zonweringsinstallatie?

Het is natuurlijk afhankelijk van uw installatie welk onderhoud er gepleegd moet worden. Rolgordijnen die u handmatig bedient bevatten doorgaans bijvoorbeeld geen hydraulische vloeistof dat bijgevuld moet worden. De meest voorkomende vormen van onderhoud die nodig zijn, zijn het schoonmaken van de zonwering en het regelmatig controleren van de installatie. Wanneer er onderdelen zijn die los zitten of versleten zijn, moeten deze weer veilig vast gezet of vervangen worden.

Elektrische Zonwering Assen

Automatische bediening kent bijna geen grenzen als u kiest voor elektrische zonwering in Assen. Kroezon maakt gebruik van de meeste geavanceerde Somfy technieken. De buismotoren van dit merk zijn geschikt voor diverse vormen van elektrische zonwering, knikarmschermen zijn hier bijvoorbeeld ideaal voor. Elke functie kan centraal geregeld worden via een schakelaar, app of afstandsbediening. Ook is het mogelijk om sensoren te laten plaatsen die inspelen op harde wind of felle zonnestralen én uw zonwering automatisch in- en uitschakelen. Bent u niet thuis overdag? Dan kunt u er met een tijdschakelaar voor zorgen dat de warmte toch buiten de deur blijft.

Helpt automatisering om energieverspilling te verminderen en comfort te verbeteren?

Ja, dit kan zeker wel helpen. Met name bij een automatisch systeem dat u op afstand kunt bedienen zal het comfort omhoog gaan. U kunt namelijk ook wanneer u niet thuis bent de zonwering in de juiste stand zetten. Zo komt u nooit thuis in een oververhit huis! Wanneer het systeem op zonne-energie werkt, is dit ook nog eens energiebesparend en goed voor het milieu.

Zonwering Assen voor binnen

Wanneer u zonwering in Assen voor binnen zoekt bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben enorm veel soorten binnenzonwering, waarmee u uw huis naar uw voorkeuren inricht. Zo hebben we jaloezieën en plissé gordijnen, maar ook rolgordijnen en smartfit vindt u in ons assortiment. Met deze binnenzonwering bepaalt u zelf hoeveel licht er binnenkomt en kunt u uw huis in de zomer lekker koel houden. Zonwering in Assen voor binnen bestelt u bij Kroezon!

Solar zonwering Assen

Bij Kroezon vindt u Solar zonwering in Assen! De Solar producten zijn van hoge kwaliteit en hebben allerlei handige functies. Zo hebben we praktische Solar screens, maar ook rolluiken. Zo zijn zelfs de handige én duurzame rolluiken die op zonne-energie werken bij ons verkrijgbaar. Met deze producten geniet u van hoge kwaliteit, maar gaat u ook nog eens duurzaam te werk. Solar zonwering in Assen koopt u snel en eenvoudig bij ons.

Hoe installeer ik zonwering?

Het beste is om hiervoor een professional zoals Kroezon in te schakelen. Zeker wanneer het gaat om grotere installaties of wanneer ze elektronisch aangedreven worden. Zo weet u zeker dat de zonwering op de juiste plek komt en dat u maximaal profijt heeft van uw aankoop!