Creëer gezelligheid en bespaar energie met één product.

Bekijk alle foto's

Warmtewerend en isolerend

Rolgordijnen en plisségordijnen

De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol bieden ongeëvenaarde prestaties als het gaat om reflectie en visueel comfort. Dankzij het laagje wordt verblindend zonlicht buiten gehouden, terwijl je optimaal blijft genieten van het uitzicht en voldoende daglicht. De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol kunnen tot maar liefst 85% van de zonnestralen weerkaatsen. Hierdoor blijft een ruimte in de zomer koel en in de winter biedt dezelfde gemetalliseerde laag een isolerende werking waardoor het warmteverlies door ramen wordt beperkt. Hierdoor is er minder airconditioning en verwarming nodig. Bij correct gebruik kun je tot maar liefst 25% besparen op koellasten en stookkosten.

Kvadrat Verosol

De binnenzonwering van Kvadrat Verosol combineert de voordelen van raamdecoratie en buitenzonwering in één product. Onze gemetalliseerde raambekleding weert de zon, de bijbehorende warmte én hinderlijk licht. Tegelijkertijd creëer je met één en hetzelfde product gezelligheid, comfort en een verbeterde akoestiek. Wil jij weten hoeveel jij met binnenzonwering van Kvadrat Verosol jaarlijks kunt besparen op verwarmings- en stookkosten? Gebruik dan deze handige besparingsindicator tool!

Voordelen van het gebruik van warmtewerende binnenzonwering van Kvadrat Verosol

De voordelen van het gebruik van warmtewerende binnenzonwering zijn talrijk. Ten eerste helpen ze de warmteoverdracht van buitenaf te verminderen, waardoor je binnenruimte koel en comfortabel blijft. Dit is vooral belangrijk tijdens de zomermaanden, wanneer de zonnestralen je kamer snel kunnen opwarmen. Door Kvadrat Verosol gemetalliseerde rolgordijnen en plisségordijnen te installeren, kun je de warmte van de zon effectief blokkeren en binnen een comfortabele temperatuur behouden.

Ten tweede bieden deze producten superieure lichtregeling, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte sfeer kunt creëren. Of je nu een zacht, sfeervol licht wilt binnenlaten of de zonnestralen volledig wilt blokkeren, met de producten van Kvadrat Verosol heb je volledige controle over de hoeveelheid licht die je ruimte binnenkomt. Dit helpt niet alleen bij het creëren van een aangename omgeving, maar beschermt ook je meubels en kunstwerken tegen verbleken door overmatige blootstelling aan zonlicht.

Tot slot kan het gebruik van warmtewerende binnenzonwering helpen om je energieverbruik te verminderen en je energierekening te verlagen. Door de warmte van de zon tegen te houden, heb je minder airconditioning nodig en kun je meer vertrouwen op natuurlijke ventilatie. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook je ecologische voetafdruk, waardoor het een win-winsituatie is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Warmtewerende en isolerende rolgordijnen en plisségordijnen

De gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol staan bekend om hun ongeëvenaarde vermogen om reflectie en visueel comfort te bieden. Met een slimme laag zorgen deze stoffen ervoor dat verblindend zonlicht buiten blijft, terwijl het prachtige uitzicht behouden blijft en er voldoende natuurlijk daglicht binnenkomt. Deze geavanceerde stoffen kunnen tot wel 85% van de zonnestralen weerkaatsen, wat resulteert in een aangename koelte tijdens de zomer en effectieve isolatie in de winter. Deze gemetalliseerde laag werkt als een schild tegen warmteverlies door ramen, waardoor de behoefte aan overmatige airconditioning en verwarming wordt verminderd. Met de juiste toepassing is het zelfs mogelijk om tot wel 25% te besparen op koelings- en verwarmingskosten, waardoor zowel het comfort als de efficiëntie van de ruimte worden geoptimaliseerd.

Kvadrat Verosol binnenzonwering kopen

Op zoek naar hoogwaardige binnenzonwering van Kvadrat Verosol? Uw ideale bestemming is ongetwijfeld Kroezon! Bij Kroezon kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan diverse raamdecoratie-opties, waarbij uw raamdecoratie op maat wordt vervaardigd voor een perfecte pasvorm. Dit betekent dat zorgen over loshangende zonwering met openingen aan de zijkanten tot het verleden behoren. Wenst u uw op maat gemaakte Kvadrat Verosol binnenzownering door onze ervaren vakmensen te laten monteren, zodat u verzekerd bent van een naadloze afwerking? Bij Kroezon is dit absoluut haalbaar. Voor verdere details, aarzel niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom! Ontdek de oplossing die de warmte buiten houdt tijdens de zomer en de kou buiten de deur houdt tijdens de winter, terwijl uw interieur stijlvol en comfortabel blijft.

De voordelen van gemetalliseerde binnenzonwering op een rij

 1. Zon- en warmtewerend in de zomer.
  Ervaar de ultieme oplossing voor woningen en kantoren die tijdens de zomermaanden te maken hebben met ongemakkelijke hitte: Kvadrat Verosol binnenzonwering. Wij begrijpen de uitdagingen die ontstaan wanneer zonlicht ongehinderd door de ramen naar binnen dringt en de temperatuur snel omhoog schiet. Vooral in goed geïsoleerde gebouwen kan de warmte zich ophopen en voor een benauwde atmosfeer zorgen. Hier is waar onze gemetalliseerde binnenzonwering het verschil maakt. Dankzij het reflecterende doek wordt de zonnestraling afgeweerd en daarmee ook de opbouw van hitte die er normaal gesproken mee gepaard gaat. Het resultaat? Een zomer waarin jij volop kunt genieten van een aangenaam koel en comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Bij Kroezon bieden wij jou de ideale oplossing voor een verkoelend en aangenaam toevluchtsoord, zelfs wanneer de zon op haar felst schijnt.

 2. Isolerend in de winter.
  Wanneer de buitentemperaturen dalen, gaat er via de ramen vaak kostbare warmte verloren, zelfs in moderne woningen met HR of driedubbel glas. Met het gemetalliseerde doek van Kvadrat Verosol voeg je als het ware een extra isolatielaag toe, die minimale warmte afstaat. Denk hierbij aan een thermosfles: het aluminium laagje in de fles houdt de inhoud warm. Zo functioneert onze gemetalliseerde raambekleding ook. De aluminium laag die tijdens de zomer het zonlicht en de warmte weert, zorgt tijdens de winter juist voor het behoud van warmte binnenshuis. Het eindresultaat is een verhoogd wooncomfort.

  Een significant voordeel van de warmtewerende en isolerende raambekleding van Kvadrat Verosol is de energiebesparing die het met zich meebrengt. Uit studies is gebleken dat deze aanpassingen in je raambekleding jaarlijks tot wel 25% besparing op je energiekosten kunnen opleveren.

 3. Creëer privacy met behoud van doorkijk.
  Het derde onderscheidende voordeel van Kvadrat Verosol manifesteert zich doordat je gedurende de dag geen hinderlijke inkijk ervaart, terwijl jouw eigen zicht naar buiten behouden blijft. Deze eigenschap wordt mogelijk gemaakt door het reflecterende aluminiumlaagje, dat het zicht van buiten naar binnen blokkeert zonder afbreuk te doen aan het uitzicht. De gemetalliseerde draden filteren diffuus licht, wat betekent dat zelfs bij een minimale openheidsfactor van slechts 2% je nog steeds een helder uitzicht naar buiten hebt. Wat de binnenzonwering van Kvadrat Verosol nog aantrekkelijker maakt, is dat deze zonder enige noodzaak tot boren in je huis kan worden toegepast.

Waarom je Kvadrat Verosol bij Kroezon Zonwering kopen?

Als het gaat om het kopen van Kvadrat Verosol rolgordijnen of plisségordijnen, Onderstaand verschillende redenen om naar Kroezon te gaan voor de aanschaf van binnenzonwering.

 1. Ruime keuze: Wij bieden een breed assortiment Kvadrat Verosol binnenzonwering, zodat je het perfecte product kunt kiezen die past bij jouw stijl en behoeften. In onze showroom hebben we een mooie display waarmee we u de voordelen goed kunnen laten zien.
 2. Deskundig advies: Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of zorgen. We kunnen je deskundig advies geven over het kiezen van de juiste producten voor jouw ruimte en je helpen een weloverwogen beslissing te nemen.
 3. Kwaliteitsproducten: Wij bieden alleen producten van hoge kwaliteit, en de collectie van Kvadrat Verosol is daarop geen uitzondering. Deze rolgordijnen of plisségordijnen zijn gemaakt van eersteklas materialen en gaan lang mee, zodat je waar voor je geld krijgt.
 4. Professionele installatie: Als je de voorkeur geeft aan een professionele installatie, bieden wij professionele installatieservices om ervoor te zorgen dat uw producten correct en veilig worden geïnstalleerd.

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht