Verano uitvalschermen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano uitvalscherm

We genieten massaal van de zon wanneer deze zich vanachter de wolken laat zien. Maar wanneer we er even genoeg van hebben is het prettig dat je kunt schuilen in een koele woning. Een aangename temperatuur behoud je met behulp van de Verano uitvalscherm van Kroezon. Deze meest eenvoudige - en daardoor effectiefste - zonwering houdt warmte en fel zonlicht buiten en is zeer goed bestand tegen weersomstandigheden zoals regen en wind.

Niet voor niets is dit de populairste zonwering, met name voor appartementen en hoger gelegen verdiepingen. Het uitvalscherm bestaat uit een constructie van metaal met daaroverheen het zonwerende doek gespannen. Door middel van een arm wordt het zonnescherm in een hoek van 90 graden uitgerold. Laaghangende zon heeft met het Verano uitvalscherm geen kans om de woning via het raam te binnen te dringen!

Verano uitvalschermen

In onze winkel heeft u ruime keuze uit Verano uitvalschermen! De basis is hetzelfde maar met de verschillende kleuren doek kunt u alle kanten op. U heeft keuze uit maar liefst 180 kleuren en dessins waarmee u de uitstraling van uw huis versterkt. Daarnaast bieden wij de unieke markisolette, een uitvalscherm speciaal geschikt voor hoge ramen. Alle Verano uitvalschermen zijn geschikt voor elektrische bediening van Somfy. Dit kan door middel van een afstandsbediening, maar het kan ook volautomatisch geregeld worden. Bijvoorbeeld door een tijdsklok in te stellen of met behulp van een zon- en regensensor. Zo brengt Verano comfort naar uw woning.

Een andere oplossing voor het effectief weren van fel en warm zonlicht kan met behulp van Verano screens. Deze vlakhangende zonwering weert uitstekend zonnestralen en zorgt bovendien voor veel privacy! Laat u inspireren in onze showrooms in Assen en Hoogeveen!