Tuinschermen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Aluminium schutting

Geef uw tuin of terras een strakke en moderne uitstraling met een aluminium schutting van Kroezon. U kunt heerlijk in de zon zitten zonder dat u last ervaart van harde wind. Zo kunt u rustig een boek of krant lezen zonder dat uw bladzijden omwaaien. Het aluminium waar de schutting van gemaakt is, is zeer duurzaam materiaal. U kunt de schutting in alle jaargetijden buiten laten staan zonder dat u er veel onderhoud aan hoeft te verrichten. Dankzij een aluminium schutting van Kroezon geniet u optimaal van het buitenleven!

Aluminium schutting planken

Naast het reguleren van de wind zorgt een aluminium schutting ook voor een hogere mate van privacy. Voor een optimale sterkte en duurzaamheid zijn de planken van de schutting gemaakt van aluminium. De planken zijn in uiteenlopende kleurstellingen verkrijgbaar. Zo kunt u de aluminium schutting afstellen zodat deze past bij uw tuin of terras. Naast planken voor uw aluminium schutting, kunt u ook kiezen uit glas of lamellen. De mogelijkheden bij Kroezon zijn eindeloos!

Aluminium schutting met glas

Wilt u op eenvoudige wijze de wind op uw terras of balkon reguleren, terwijl u wel het zicht houdt naar buiten? Kies dan voor een aluminium schutting met glas. Bij Kroezon kunt u een terras windscherm geheel op maat laten maken. De aluminium schutting met glas heeft het voordeel dat u tijdens een laaghangende zon toch kunt genieten van warmte. Met Kroezon kunt u uw tuin en terras zo inrichten dat u volop en in comfort van de zomer kunt profiteren. Wij hebben allerlei verschillende vormen van zonwering, waaronder de aluminium pergola, op voorraad!

Aluminium schutting kopen

Heeft u de afrastering gezien die u graag wilt hebben? Dan kunt u bij Kroezon eenvoudig een aluminium schutting kopen. Als u graag advies wilt over onze producten, dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms te Assen of Hoogeveen. Daar staat ons vakkundige personeel voor u klaar om u te voorzien van de nodige informatie. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd bellen!