Heerlijk genieten van de zon, zónder last van de harde wind. Ideaal met de aluminium schuttingen van Kroezon.

  Terras windscherm

  Bescherm tegen weer en wind

  Maak uw terras windvrij met een terras windscherm van Kroezon! U heeft bij ons een grote keuze aan verschillende kleuren, formaten en materialen. Met onze grote voorraad kunt u de mate van comfort op uw terras volledig naar uw hand zetten. Zo kunt u zich met een terrasoverkapping glas beschermen tegen zowel de zon als regenbuien. Met een terras windscherm van Kroezon beschut u zichzelf tegen weer en wind!

  Glazen schuifwand

  Zowel buiten als binnen zitten

  Om geen warmte te verliezen wanneer de zon achter de wolken schuilgaat, kunt u met een glazen schuifwand uw veranda verrijken. U kunt de wand eenvoudig openen en sluiten wanneer dit nodig is en ten allen tijde comfortabel op uw terras zitten. Zo geeft uw veranda u zowel een binnen- als een buitengevoel, afhankelijk van de situatie!

  ALUMINIUM SCHUTTING

  Geef uw tuin of terras een strakke en moderne uitstraling met een aluminium schutting van Kroezon. U kunt heerlijk in de zon zitten zonder dat u last ervaart van harde wind. Zo kunt u rustig een boek of krant lezen zonder dat uw bladzijden omwaaien. Het aluminium waar de schutting van gemaakt is, is zeer duurzaam materiaal. U kunt de schutting in alle jaargetijden buiten laten staan zonder dat u er veel onderhoud aan hoeft te verrichten. Dankzij een aluminium schutting van Kroezon geniet u optimaal van het buitenleven!

  Aluminium schutting planken

  Naast het reguleren van de wind zorgt een aluminium schutting ook voor een hogere mate van privacy. Voor een optimale sterkte en duurzaamheid zijn de planken van de schutting gemaakt van aluminium. De planken zijn in uiteenlopende kleurstellingen verkrijgbaar. Zo kunt u de aluminium schutting afstellen zodat deze past bij uw tuin of terras. Naast planken voor uw aluminium schutting, kunt u ook kiezen uit glas of lamellen. De mogelijkheden bij Kroezon zijn eindeloos!

  Aluminium schutting met glas

  Wilt u op eenvoudige wijze de wind op uw terras of balkon reguleren, terwijl u wel het zicht houdt naar buiten? Kies dan voor een aluminium schutting met glas. Bij Kroezon kunt u een terras windscherm geheel op maat laten maken. De aluminium schutting met glas heeft het voordeel dat u tijdens een laaghangende zon toch kunt genieten van warmte. Met Kroezon kunt u uw tuin en terras zo inrichten dat u volop en in comfort van de zomer kunt profiteren. Wij hebben allerlei verschillende vormen van zonwering, waaronder de aluminium pergola, op voorraad!

  Aluminium schutting kopen

  Heeft u de afrastering gezien die u graag wilt hebben? Dan kunt u bij Kroezon eenvoudig een aluminium schutting kopen. Als u graag advies wilt over onze producten, dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms te Assen of Hoogeveen. Daar staat ons vakkundige personeel voor u klaar om u te voorzien van de nodige informatie. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd bellen!