Houd insecten buiten de deur op warme zomerdagen en laat uw huis luchten. Zo creƫert u optimale ventilatie in uw woning.

  Hordeuren

  Horren

  Wanneer het lekker weer is wilt u zonder nadenken de achterdeur open kunnen doen. U kunt genieten van het lekkere weer buiten, terwijl u binnen kunt genieten van een huis zonder insecten. Het huis kan lekker doorluchten en u kunt eenvoudig naar binnen en naar buiten lopen.

  Raamhorren

  Horren

  Uw slaapkamer lekker laten doorluchten, zonder dat er vervelende insecten naar binnen komen? Dat kan als u een raamhor laat plaatsen! De raamhorren sluiten perfect aan op uw raam, waardoor insecten geen kans meer hebben. 

  Horren

  U bengt de koelte binnen en houdt de insecten buiten met horren. U kunt met een gerust hart de ramen en deuren open zetten en zo uw woning of bedrijfspand ventileren, zonder dat de insecten u om de oren vliegen. Bij Kroezon vindt u een ruim assortiment horren voor deuren en ramen. U kunt een raamhor of deurhor op maat laten maken, zodat er geen kieren ontstaan.

  Raamhor op maat

  We hebben verschillende soorten horren in ons assortiment zoals inklemhorren, voorzethorren, plissé horren en schuifhorren. De inklemhor is handig bij draaikiepramen, omdat er geen schroeven nodig zijn; de hor kan eenvoudigweg worden ingeklemd in het raam. Net zoals een inklemhor kunt u een voorzet raamhor het beste op maat laten maken. De voorzethor wordt bevestigd aan de buitenkant van uw raam en daarbij is het van belang dat deze goed aansluit. Een raamhor op maat laten maken doet u daarom bij Kroezon! Kijk ook eens bij onze buitenzonwering voor extra koelte in uw woning.

  Deurhor op maat

  Ook voor een deurhor op maat hebben we verschillende opties. We hebben verschillende deurhorren in ons assortiment zoals plissé hordeuren, schuif hordeuren en vaste hordeuren. Een plissé hordeur heeft een eenvoudige bevestiging. De schuif hordeuren worden geplaatst met een rails, waardoor de hordeur te gebruiken is als schuifdeur. Laat uw deurhor op maat maken door Kroezon om er zeker van te zijn dat de hordeur volledig aansluit en er geen kieren ontstaan. 

  Insectenhor kopen bij Kroezon

  Het weren van insecten voor uw binnenruimte is het hoofdzakelijke doel van een insectenhor. Vooral op een fijne zomerdag is het fijn om de insecten buitenshuis te kunnen houden, terwijl u de ramen of deuren open kunt houden. Wilt u weten welke raamhor of hordeur helemaal aansluit bij uw wensen? Wij voorzien u graag van advies.