Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Raamhor op maat

U brengt de koelte binnen en houdt de insecten buiten met een raamhor op maat. Bij Kroezon vindt u een ruim assortiment horren voor deuren en ramen. Wij hebben onder andere:

  • Inklemhorren
  • Voorzethorren
  • Plissé horren
  • Schuifhorren

De inklemhor is handig bij draaikiepramen, omdat er geen schroeven nodig zijn; de hor kan eenvoudigweg worden ingeklemd in het raam. Laat deze raamhor op maat maken zodat de hor precies in uw raam past.

Raamhor op maat laten maken

Net zoals een inklemhor kunt u een voorzet raamhor het beste op maat laten maken. De voorzethor wordt bevestigd aan de buitenkant van uw raam en daarbij is het van belang dat deze goed aansluit. De vakmensen van Kroezon komen bij u thuis de ramen en/of deuren opmeten zodat u verzekerd bent van een passende hor. Een raamhor op maat laten maken doet u daarom bij Kroezon! Kijk ook eens bij onze buitenzonwering voor extra koelte in uw woning.

Raamhor op maat Unilux

U creëert een optimale ventilatie in uw woning met een raamhor op maat van Unilux. Kies voor gemak met onze plissé horren. Dit gevouwen gaas sluit de opening van uw ramen of deuren perfect af. De plissé raamhor is makkelijk te bedienen en geruisloos omdat er geen veren in zitten. Het zwarte gaas zorgt ervoor dat de hor niet reflecteert, waardoor u redelijk goed naar buiten kunt kijken. De plissé raamhor op maat van Unilux horren kan alleen horizontaal bediend worden.

Raamhor op maat bij Kroezon

U kunt ook kiezen voor een schuif- of rol raamhor op maat bij Kroezon. De schuifhor wordt gemonteerd op strakke rails met glijblokken in plaats van wieltjes. Zo is er minder kans op een defect. U heeft daarnaast de keuze voor meerdere hordeuren of -ramen op een rails. Daarmee creëert u een luxe dubbele schuifdeur of -ramen. Bestel de raamhor op maat bij Kroezon, dit kan eenvoudig online. Wij bieden u hoogwaardige binnenzonwering voor een stijlvol interieur! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze aluminium jaloezieën.