Een stijlvolle en eenvoudige manier om binnenvallend licht te temperen

Bekijk alle foto's

Éen product, vele opties

  Comfortabele woonruimte

  Reguleer eenvoudig de lichtinval

  De rolgordijnen van Velux zijn speciaal op maat gemaakt voor uw dakraam. Hierdoor kunt u het invallende dag- en maanlicht eenvoudig reguleren. Omdat het rolgordijn op maat wordt gemaakt zult u geen kieren of loshangende stoffen tegenkomen. Het Velux rolgordijn sluit volledig aan op uw dakraam. Dankzij de ruime keuze aan kleuren is het rolgordijn een esthetische toevoeging aan elk interieur. Naast de effen uitvoeringen zijn er ook stoffen en dessins waarmee u uw zonwering onderdeel laat uitmaken van uw inrichting.

  Van alle gemakken voorzien

  Eenvoudige bediening

  De Velux rolgordijnen zijn eenvoudig met de hand te bedienen. U kunt de rolgordijnen met slechts één handeling naar beneden trekken en u geniet van een gematigde lichtinval. Heeft u een hoog dak of is het dakraam moeilijk te bereiken? Dan is een elektrische bediening op netstroom of zonne-energie een uitstekende optie! Hierdoor kunt u het rolgordijn eenvoudig automatisch bedienen. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Velux rolgordijnen

  Maximale afmetingen

  De rolgordijnen zijn op maat gemaakt bij uw Velux dakraam

  Techniek

  Elektrisch bedienbaar met netstroom of zonne-energie

  Zijgeleiders
  • Witgelakt
  • Geborsteld aluminium
  Raamtypes
  • Dakraam
  Aantal kleuren

  16

  Stoffen
  • Transparant
  • Verduisterend
  Bijzonderheid
  • Zeer eenvoudige installatie

  Optionele accessoires

  • Bediening via afstandsbediening

  Velux rolgordijnen dakraam

  Bij Kroezon maken we uw Velux rolgordijn dakraam op maat, zodat deze perfect aansluit op uw raam. Hierdoor voorkomen we zowel kieren als loshangende stoffen. Daarnaast wordt uw privacy verzekerd. Onze Velux rolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor de bekende topkwaliteit Velux dakramen. Een rolgordijn van Velux maakt dit raam compleet. Wanneer u het dakraam open tuimelt, vindt y het type en de maat van uw raam. Als u deze benoemt bij het aanvragen van een offerte voor een rolgordijn voor uw Velux dakraam, kunnen wij snel een prijsopgave maken. 

  De rolgordijnen van Velux zijn helemaal naar wens te samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders. Daarnaast heeft u keuze uit verschillendetrendy en klassieke kleuren rolgordijnen. Zo is er altijd een Velux rolgordijn voor uw dakraam dat bij uw interieur past! Ook heeft u de keuze om uw dakraam elektrisch bedienbaar te maken. Zo kunt u ook de lichtinval van moeilijk bereikbare dakramen reguleren. 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht