Ideaal voor aluminium kozijnen!

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Raamdecoratie die perfect aansluit

  Een gordijn dat in het raam valt

  Smartfit is een gordijn dat perfect in het raam aansluit. De binnenzonwering valt aan de binnenkant van uw kunststof of aluminium kozijn. Hierdoor kunt u het raam gewoon openen, zonder dat de zonwering in de weg zit. Daarnaast zorgt de nauwe aansluiting ervoor dat er geen kieren zijn of los hangende stoffen. Er zijn verschillende soorten frames beschikbaar, waardoor er een Smartfit voor iedereen beschikbaar is.

  Geschikt voor een kunststof of aluminium kozijn

  Makkelijke montage zonder boren

  Wanneer u op zoek bent naar geschikte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen is Smartfit de ideale oplossing. De montage van de Smartfit is eenvoudig en zonder gebruik van een boormachine. Het grote voordeel is dat u geen gaten in het kozijn hoeft te maken. Bent u van plan de ramen te wassen? Geen probleem, u demonteert de Smartfit ook gemakkelijk. 

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van vouwgordijnen

  Soorten raamdecoratie
  • Plissé
  • Duette
  • Aluminium jaloezieën
  Frames
  • Click frame
  • Tape frame
  • Magneet frame

  Smartfit raamdecoratie

  Uw plissé, Duette of aluminium jaloezieën gordijnen sluiten mooi aan op uw ramen met de Smartfit. Dit systeem wordt bevestigd op het raam, in plaats van voor of op het hele kozijn. Een groot voordeel hiervan is dat de raamdecoratie geen kieren of loshangende stof heeft. Daarnaast kunt u de ramen eenvoudig openen, zonder dat de raamdecoratie in de weg zit. 

  Een ander groot voordeel van de Smartfit is dat er niet geboord of geschroefd hoeft te worden. Op vrijwel ieder kozijn kan een Smartfit systeem worden gemonteerd. Ook op draai-kiep ramen is de Smartfit raamdecoratie een ideale keuze. De ramen zijn makkelijk open te kiepen, zonder dat de raamdecoratie in de weg zit. 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht