Elektrische rolluiken laten plaatsen

Elektrische rolluiken laten plaatsen

Wilt u het licht en de warmte van de zon eenvoudig kunnen controleren in uw huis? Dan zijn elektrische rolluiken dé oplossing voor u! Deze rolluiken kunt u namelijk eenvoudig bedienen met een schakelaar, afstandsbediening of een applicatie op uw smartphone. Bent u benieuwd geworden naar deze vorm van buitenzonwering? We leggen u in deze blog uit wat we voor u kunnen betekenen bij de aanschaf en installatie van elektrische rolluiken.

 

Elektrische rolluiken kopen

Bij Kroezon vindt u een breed aanbod in elektrische rolluiken waardoor u altijd een product vindt dat bij uw huis past. Elektrische rolluiken worden aan de buitenkant geplaatst, waardoor u op een effectieve manier de warmte en het licht van de zon tegenhoudt. Daarnaast werken de rolluiken in de winter isolerend, waardoor u de warmte langer binnen houdt. Binnen ons brede assortiment vindt u bekende en kwalitatief hoogwaardige merken, waaronder Roma zonwering. Wanneer u weet wat uw wensen precies zijn op het gebied van buitenzonwering, kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij u een offerte op maat bieden die precies past bij uw wensen.

rolluiken

Zelf plaatsen of laten installeren

Bij de aanschaf van elektrische rolluiken, kunt u beslissen of u de rolluiken zelf installeert of het liever overlaat aan het team van Kroezon. Het grote voordeel van het zelf plaatsen van elektrische rolluiken is dat u kosten bespaart. Het zelf plaatsen van rolluiken is echter geen makkelijke klus. De rolluiken werken namelijk automatisch door de Somfy buismotor die u ook zelf dient te installeren. Daarnaast kunt u tijdens het installeren de gevel of het kozijn van uw raam beschadigen als het plaatsen niet in één keer goed gaat. Als u ervoor kiest om uw elektrische rolluiken te laten plaatsen door onze deskundige installateurs, weet u zeker dat de installatie deskundig uitgevoerd wordt. Het team van Kroezon staat altijd voor u klaar!

rolluiken 

Advies nodig?

Bent u na deze informatie geïnteresseerd geraakt in elektrische rolluiken voor uw huis? Of heeft u verder advies nodig over het laten plaatsen van de rolluiken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder in één van onze showrooms!

Onderwerp

Hier kunt u uw tekst invullen