Glazen terrasoverkapping Erhardt T100

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
T100
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Glazen terrasoverkapping Erhardt T100

Als u graag het hele jaar buiten wilt kunnen zitten, dan is de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 zeker aan te raden! Deze terrasoverkapping heeft door zijn moderne, slanke bouw een unieke uitstraling. Daarnaast kenmerkt het zich door een combinatie van stabiliteit en duurzaamheid. De overkapping is standaard minimaal 5 meter breed op 3 palen tot 7 meter breed op 2 palen. De palen hebben een dikte van 65 millimeter en dragen bij aan het slanke uiterlijk van de glazen terrasoverkapping Erhardt T100. Door het veiligheidsglas van 10 mm dik is de ruit extra beveiligd tegen harde stoten en botsingen.

Verder is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking. Zo is de ligger versterking naar boven wijzend gemonteerd. Dit zorgt niet alleen voor een strakker uiterlijk, maar ook voor een stevige constructie. Voor een perfecte afwerking kan de zonwering ook onderliggend gemonteerd worden, zo is de cassette zeer onopvallend. Met een terraszonwering van Kroezon kunt u onder alle weersomstandigheden gezellig buiten zitten met uw vrienden of familie.

Glazen terrasoverkapping Erhardt T100 op maat

Ook voor het op maat laten maken van de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 is Kroezon dé specialist. Wij hechten veel waarde aan het tevreden stellen van onze klanten en daarom heeft u naast de standaard opties ook extra mogelijkheden. Zo kunt u de terrasoverkapping koppelen tot de gewenste breedte. Daarnaast kunt u de terrasoverkapping uitbreiden tot een tuinkamer met glaswanden. Door een optionele overstek blijft het glas daaronder langer droog tijdens regenbuien. Om de glazen terrasoverkapping Erhardt T100 volledig op maat te maken, heeft u keuze uit de volgende standaard kleuren:

  • RAL 9001 crème wit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • RAL 9016 verkeerswit
  • DB703 antraciet

Daarnaast is elke RAL-kleur naar keuze mogelijk.

Bij Kroezon heeft u op producten van Erhardt 7 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brochure Erhardt terrasdak T100


Specificaties Glazen terrasoverkapping Erhardt T100

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
T100
Hoogte:
maximaal 3,5 meter
Breedte:
maximaal 7 meter
Materiaal:
Aluminium, Glas
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 7 jaar fabrieksgarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.