Bepaal zelf het klimaat op uw terras

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Speel in op het weer

  Speel in op weersveranderingen

  Met een lamellendak als terrasoverkapping kunt u de hele dag genieten van een heerlijke zomerdag. U kunt makkelijk inspelen op de veranderende weersomstandigheden, omdat u zelf bepaalt hoeveel zonlicht en ventilatie u doorlaat. Dit regelt u eenvoudig door de lamellen te verstellen. Bovendien ontstaat er een spatwaterdichte overkapping wanneer u de lamellen volledig sluit. 

  Een gezellig stekje

  Lekker ontspannen

  Wilt u een lekker plekje creëren in de tuin waar u gezellig kunt ontspannen? Dan is een lamellendak precies wat u zoekt. Op warme zomerdagen creërt u gemakkelijk een schaduwrijk terras, zodat u van het weer kunt genieten. Met een lamellendak heeft u zelf de controle in handen.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van Lamellendak Arezzo

  Maximale afmetingen

  450 x 600 cm (breedte x uitval)

  Techniek

  Elektrische bediening

  Kleur van het onderstel
  • wit (RAL 9016)
  • grijs aluminium met structuur (RAL 9007 fijne structuur)
  • antraciet (DB 703)

  Verano Lamellendak

  Zet de lichtinval of weerssituatie op uw terras volledig naar uw hand met een lamellendak van Kroezon! Dankzij de lamellen kunt u helemaal zelf de lichtinval van uw buitenzitplaats bepalen. Als de zon u te fel wordt kunt u eenvoudig de lamellen dichtdraaien. Kunt u wel wat natuurlijk licht en warmte gebruiken? Dan draait u het dak wat verder open. Zodra het lamellendak volledig gesloten wordt is het waterdicht. U zit daardoor heerlijk beschut onder deze terrasoverkapping.

  U profiteert van vele mogelijkheden als u voor een lamellendak overkapping van Kroezon kiest. U bepaalt zelf het klimaat op uw terras. En dat hoeft niet eens handmatig! Onze experts kunnen namelijk een Somfy buismotor in uw lamellendak overkapping installeren. Deze kunt u besturen met behulp van een afstandsbediening, zodat u niet steeds heen en weer hoeft te lopen als de weersomstandigheden veranderen! Doe inspiratie op via onze website of breng een bezoek aan een van onze Kroezon showrooms.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht