Glazen terrasoverkapping Erhardt T150

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
T150
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Glazen terrasoverkapping Erhardt T150

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping met een lange levensduur en een mooi uiterlijk? Dan is de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 een uitstekende optie. Deze overkapping wordt standaard gemonteerd vanaf 5 meter breed op 3 palen tot 7 meter breed op 2 palen. De palen hebben een dikte van 90 mm en dragen bij aan het slanke uiterlijk van de constructie. Erhardt is een toonaangevend merk op het gebied van buitenzonweringen en terrasoverkappingen. Innovatie en verfijning vormen de basis van het succes van Erhardt. Deze elementen zijn goed terug te zien in de glazen terrasoverkapping Erhardt T150. De ligger versterking is naar boven wijzend gemonteerd. Dit geeft de overkapping een strakker uiterlijk en zorgt bovendien voor extra stevigheid. Verder zorgt het gelaagde glas voor extra weerstand tegen harde botsingen en stoten. Haal het comfort van uw woonkamer naar uw terras met de glazen terrasoverkapping Erhardt T150. Zo kunt u tijdens alle weersomstandigheden gezellig buiten zitten met vrienden en familie.

Glazen terrasoverkapping Erhardt T150 op maat

Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zodoende zijn wij in staat om de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 volledig op maat bij u af te leveren en te monteren. Wij stellen de klant centraal en daarom willen wij dat uw terrasoverkapping zo goed mogelijk aansluit op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u de overkapping koppelen tot de gewenste breedte. Daarnaast kan de zonwering ook onderliggend gemonteerd worden. Dit zorgt voor een verfijnde afwerking van de cassette, die daardoor zeer onopvallend is. Om de overkapping een unieke uitstraling te geven kunt u ervoor kiezen om een overstek te laten creëren. Hierdoor blijft het onderliggende glas langer droog tijdens regenbuien. Om de glazen terrasoverkapping Erhardt T150 volledig op maat te maken kunt u kiezen uit de volgende 4 standaard kleuren:

  • RAL 9001 crème wit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • RAL 9016 verkeerswit
  • DB703 antraciet

Naast de standaard kleuren is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Zo vindt u eenvoudig de terrasoverkapping die u zoekt! 

Bij Kroezon heeft u op producten van Erhardt 7 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Is dit niet de overkapping terras die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Brochure Erhardt T150


Specificaties Glazen terrasoverkapping Erhardt T150

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
T150
Hoogte:
maximaal 6 meter
Breedte:
maximaal 7 meter
Materiaal:
Aluminium, Glas
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 7 jaar fabrieksgarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.