Ontdek de Pallazzo Pareda, dé aluminium zijwanden die jouw buitenruimte transformeren met zowel functionaliteit als stijl.

Bekijk alle foto's

Een product met vele mogelijkheden

Aluminium zijwanden

De stijlvolle en robuuste zijwand

Pallazzo Pareda is een aluminium wand waarmee één of meerdere zijkant(en) van een Pallazzo terrasoverkapping functioneel en esthetisch afgesloten kunnen worden. Pareda ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt voor beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en biedt meer privacy. Zo geniet je 365 dagen van een Pallazzo terrasoverkapping.

Verschillende montage mogelijkheden

Glad, horizontaal of verticaal

Dankzij het doordacht systeem zijn er twee design-mogelijkheden: een vlakke wand of een wand met lijnstructuur. Pareda kan met horizontale of verticale lijnen toegepast worden, dit onder alle Pallazzo terrasoverkappingen. Bovendien kan de zijwand naadloos geïntegreerd worden in het frame van de terrasoverkapping.

Pallazzo Pareda

Ontdek de Pallazzo Pareda, dé aluminium zijwanden die jouw buitenruimte transformeren met zowel functionaliteit als stijl. Eenvoudig geleverd en geplaatst door Kroezon, voegen deze zijwanden een extra dimensie toe aan jouw terrasoverkapping. De Pallazzo Pareda biedt niet alleen beschutting tegen diverse weersomstandigheden, maar zorgt ook voor meer privacy, zodat je 365 dagen per jaar kunt genieten van jouw buitenruimte.

De voordelen van de Pallazzo Pareda

Deze zijwanden bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook gemak. De snelle en eenvoudige plaatsing maakt een moeiteloze integratie met jouw terrasoverkapping mogelijk, ongeacht het type.

Met twee designmogelijkheden, een strakke vlakke wand of een wand met een elegante lijnstructuur, past de zijwand perfect bij elke stijl. Of je nu horizontale of verticale lijnen verkiest, de zijwand kan naadloos worden afgestemd op het frame van jouw overkapping.

Pareda gaat verder dan esthetiek. Het biedt extra privacy, creëert beschutting tegen wind en regen, en geeft jou de vrijheid om ongeacht het weer comfortabel buiten te zijn. Gemaakt van duurzaam materiaal, garandeert de Pareda een langdurige, onderhoudsvriendelijke toevoeging aan jouw buitenomgeving. Ontdek de moeiteloze elegantie van Pallazzo Pareda en geniet het hele jaar door van een stijlvolle buitenervaring.

Wat is de prijs van een aluminium zijwand?

De prijs van Pallazzo Pareda wordt bepaald door de specifieke afmetingen en kleurkeuzes die je voor jouw individuele wensen selecteert. Kies je voor een standaardkleur, dan biedt dit een kostenefficiënte optie. Voor degenen die op zoek zijn naar een op maat gemaakte uitstraling met niet-standaard kleuren, past de prijs zich aan op basis van de gekozen specificaties. Met Pallazzo Pareda geniet je van volledige flexibiliteit, zonder beperkingen in standaardafmetingen, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte oplossing te creëren die past bij jouw unieke behoeften en budgettaire overwegingen.

De mogelijkheden van de Pallazzo Pareda

Ontdek de veelzijdige montageopties van de Pallazzo Pareda, een aluminium zijwand die functionele en esthetische afsluiting biedt voor één of meerdere zijden van je Pallazzo terrasoverkapping. Het innovatieve systeem bestaat uit koppelbare onderdelen van 30 cm, waardoor de mogelijkheden voor horizontale creaties vrijwel eindeloos zijn.

De montage is snel en eenvoudig, waarbij de koppelbare onderdelen zorgen voor een moeiteloze samenstelling. Hiermee geniet je niet alleen van een moderne uitstraling en extra privacy, maar ook van beschutting tegen wind en regen. Gemaakt van duurzaam materiaal is Pareda niet alleen functioneel, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Pareda wordt geleverd in 9 standaard trendkleuren van Pallazzo, waardoor je perfect kunt afstemmen op de stijl van jouw terrasoverkapping. Naast deze standaardkleuren zijn bijna alle kleuren leverbaar, inclusief de optie voor een warme houtlook. Ontdek de talloze mogelijkheden van Pallazzo Pareda en creëer een unieke buitenruimte die aan al jouw wensen voldoet.

De Pallazzo Pareda in onze showroom

Bezoek onze showroom bij Kroezon en ontdek de Pallazzo Pareda zelf. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag alles over deze mooie aluminium zijwand die jouw buitenruimte extra mooi maakt. Je kunt verschillende designs bekijken en zien hoe Pareda perfect past bij jouw Pallazzo terrasoverkapping. In de showroom kun je niet alleen kijken, maar ook echt beleven hoe Pareda jouw buitenruimte verandert. Kom langs en laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste optie voor jouw unieke buitenleven.

Pallazzo Pareda op maat gemaakt

De zijwand wordt volledig op maat gemaakt, waarbij alle horizontale creaties mogelijk zijn. De kleuropties zijn praktisch oneindig, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte kleur te kiezen die bij jouw stijl past. Wil je een niet-standaard kleur? Geen probleem! Alles is mogelijk, maar voor niet-standaard kleuren geldt een kleine meerprijs. Zo kun je met Pareda jouw buitenruimte precies zo creëren als je wilt, met de kleur en maat die perfect bij jouw smaak en behoeften passen.

Pallazzo en Kroezon Zonwering

Al jarenlang zijn Kroezon en Pallazzo trotse partners, en deze hechte samenwerking gaat verder dan alleen levering. Als erkend dealer van Pallazzo plaatsen wij niet alleen hun hoogwaardige aluminium zijwanden, maar bieden wij ook een volledige service op het gebied van overkappingen. We streven naar niets minder dan het beste, en daarom verzekeren we altijd een solide schroeffundering bij de montage van terrasoverkappingen.

Als bewijs van ons engagement nodigen we u van harte uit in onze showroom, waar u de kwaliteit van Pallazzo zelf kunt ervaren. Bovendien staan onze deskundige medewerkers klaar om alle details te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Voor extra gemak bieden wij ook de mogelijkheid om bij mensen thuis langs te komen, waar we persoonlijk kunnen adviseren over de ideale oplossingen voor hun buitenruimte. Met Kroezon en Pallazzo ben je verzekerd van een partnerschap dat zich richt op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service, van de showroom tot aan jouw huis.

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht