Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven.

Overkappingen

Beschermen en verkoelen

Deze terrasoverkapping met kubistisch ontwerp is verkrijgbaar in twee varianten: als aanbouw of vrijstaand. Met inspiratie uit uw wensen en gebruikmakend van innovatieve technologieën, is het mogelijk om een indrukwekkende vrije overspanning van 7000 mm te realiseren. Dit geeft u de vrijheid om uw overkapping naar eigen wens in te richten, zonder obstakels, en behoudt tegelijkertijd een ongehinderd zicht.

Aluminium zijwand

Puur en persoonlijk

Pallazzo Pareda® is een aluminium wand die functioneel en esthetisch één of meerdere zijkanten van een Pallazzo terrasoverkapping afsluit. Pareda® is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook bescherming tegen diverse weersomstandigheden en verhoogt de mate van privacy. Hierdoor kun je het hele jaar door, 365 dagen lang, optimaal genieten van je terrasoverkapping of zitje.

Pallazzo

Met Pallazzo haalt u het beste uit elk seizoen naar uw buitenruimte. Bij Kroezon Zonwering brengen we de charme van ieder seizoen samen met de duurzame elegantie van Pallazzo. Onze Pallazzo overkappingen en wanden bieden het perfecte all-season buitenverblijf, waarbij u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Of de zon straalt, de regen valt of de kou toeslaat, de betrouwbare kwaliteit zorgt ervoor dat uw tuin een oase van comfort en stijl blijft. Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en esthetiek met Pallazzo bij Kroezon Zonwering.

De Pallazzo terrasoverkapping die wij aanbieden

Ontdek het vlakke dak van Pallazzo, een verfijnde terrasoverkapping die eenvoud en functionaliteit combineert. Met een indrukwekkende breedte van 7000 mm en ondersteund door slechts twee palen, biedt deze overkapping ruimte voor royaal genieten van de buitenlucht.

Met een keuze uit 7 standaardkleuren past de Pallazzo Sqope naadloos bij elke stijl en omgeving. Of het nu voor horecagelegenheden of particuliere tuinen is, deze overkapping voegt een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Een opmerkelijk kenmerk van de Sqope dak is de veelzijdigheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een open setting of een meer beschutte ruimte wilt creëren, de mogelijkheden tot dichtbouwen maken dit mogelijk. Hierdoor kun je optimaal genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Wat de Pallazzo Sqope echt onderscheidt, is het feit dat het altijd maatwerk is. Dit betekent dat elke overkapping wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en de unieke kenmerken van jouw ruimte. Dus, of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen of een uitnodigende ruimte voor gasten, het Pallazzo vlakke dak biedt de perfecte oplossing op maat voor een ongecompliceerd buitenleven.

Aluminium wanden van Pallazzo

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Pallazzo's aluminium zijwanden, bekend als Pallazzo Pareda, geleverd en geplaatst door Kroezon. Deze zijwanden bieden zowel functionaliteit als esthetiek, waardoor je jouw Pallazzo terrasoverkapping eenvoudig afsluit en aanpast aan jouw wensen. Met het doordachte systeem van Pareda kun je kiezen tussen twee designopties: een strakke vlakke wand of een wand met elegante lijnstructuur. Of je nu horizontale of verticale lijnen verkiest, Pareda integreert naadloos onder alle Pallazzo terrasoverkappingen en kan perfect aansluiten bij het frame van jouw overkapping.

Pareda wordt geleverd in 9 standaardkleuren van Pallazzo, moeiteloos afgestemd op de stijl van jouw terrasoverkapping. Naast deze standaardkleuren zijn bijna alle kleuren beschikbaar, inclusief de mogelijkheid voor een warme houtlook. Kroezon staat garant voor professionele levering en plaatsing, waarmee je de ideale combinatie van beschutting, stijl en persoonlijke voorkeur creëert voor een heel jaar lang genieten van jouw Pallazzo terrasoverkapping.

Kroezon en Pallazzo Outdoor

Al vele jaren is Pallazzo trotse leverancier van Kroezon, een toonaangevend merk in outdoor living. Pallazzo staat bekend om zijn hoogwaardige terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen. Als erkende partner van Pallazzo zorgen wij ervoor dat deze producten met zorg en kwaliteit aan onze klanten worden geleverd. Wij voeren in ons assortiment enkel het vlakke dak en de aluminium wand. In onze showroom in Hoogeveen hebben we beide producten tentoongesteld, onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van uw gewenste product.

De Pallazzo richtlijnen

Bij Pallazzo gelden strikte richtlijnen om te verzekeren dat jouw terrasoverkapping aan de hoogste normen voldoet. Een cruciale maatstaf is de CE-markering, verplicht voor terrasoverkappingen en tuinkamers. Deze aanduiding bevestigt conformiteit met de Europese regelgeving, wat betekent dat het product aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. Kies altijd voor een product met een CE-markering om te garanderen dat het aan deze essentiële normen voldoet.

Pallazzo biedt ook geruststellende garantievoorwaarden, onderstreept door het Qualicoat garantiekeurmerk. Dit waarborgt maar liefst 10 jaar garantie op het lakwerk van de aluminium terrasoverkapping, wat duurzaamheid en kwaliteit benadrukt. Voor wie overweegt de terrasoverkapping uit te breiden naar een tuinkamer, adviseert Pallazzo om al bij de aanschaf rekening te houden met deze mogelijkheid. Informeer bij het verkooppunt of de leverancier of zij, naast terrasoverkappingen, ook bijpassende schuifdeuren en kozijnen aanbieden.

Pallazzo benadrukt tevens het belang van ruimtelijkheid en uitzicht door grote overspanningen. Met de mogelijkheid voor een vrije overspanning van de goot tot 7 meter met slechts 2 palen, biedt Pallazzo een optimale oplossing om een ruimtelijke en panoramische beleving te realiseren.

Kroezon als erkend Pallazzo dealer

Kroezon is trots erkend dealer van Pallazzo, waarbij vakmanschap en klanttevredenheid centraal staan. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige montage van Pallazzo terrasoverkappingen. In onze showroom presenteren we zowel Kroezon als Pallazzo producten, zodat je de kwaliteit en mogelijkheden zelf kunt ervaren. Onze toegewijde service staat garant voor een soepele aankoopervaring en uitstekende nazorg. Bij Kroezon bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook expertise op ieder vlak, waardoor we jouw wensen optimaal begrijpen en realiseren. Neem contact  op voor het maken van een afspraak.