Serre zonwering

Om de temperatuur van uw beschutte terras te kunnen reguleren kunt u in of om uw serre zonwering aanbrengen. Zo heeft u altijd een beschutte plek als uw terrasoverkapping glas als basismateriaal heeft. Behalve verkoeling kunt u nu ook voor verduistering zorgen! Onze serre zonwering is in vele verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt namelijk kiezen voor schermen op uw serredak en aan uw zijpanelen! Bovendien kunt u met onze vele oplossingen voor uw serre de door u gewenste sfeer creëren, zodat u er het hele jaar kunt zitten.

Serre zonwering buiten

Haal exact de gewenste hoeveelheid zonlicht naar binnen door topkwaliteit serre zonwering buiten uw overkapping te laten installeren! Met behulp van screens kunt u zowel de hoeveelheid licht als de temperatuur terugbrengen naar het gewenste niveau. Daarnaast wordt door dit type zonwering wel 98% van de schadelijke UV-straling gefilterd! Kwetsbare materialen als boeken, planten en schilderijen kunnen deze met de serre zonwering die buiten uw overkapping wordt geplaatst eveneens worden beschermd.

Serre zonwering binnen

Als u eenvoudig uw serre zonwering binnen wilt kunnen bedienen, kunt u voor onze handige rolgordijnen kiezen. Deze kunt u bij Kroezon geheel naar uw voorkeuren selecteren omdat we 500(!) verschillende stoffen in een uitgebreid kleurenpalet op voorraad hebben. Zo kunt u uw zonwering precies op de stijl van uw interieur afstemmen!

Serre zonwering op maat

Of u nu aan de binnen- of buitenkant van uw serre overmatig zonlicht buiten wilt houden, de experts van Kroezon maken uw serre zonwering op maat! Zij maken eerst een afspraak met u en komen bij u langs om uw gevel op te meten. Met de nauwkeurig opgenomen gegevens gaan zij meteen voor u aan het werk. Nadat de zonwering op maat is gemaakt komen zij nog een keer langs om de zonwering van uw keuze vakkundig te installeren. Dát is de kwaliteitsservice van Kroezon!