Bescherm uzelf en de insecten met de horren van Unilux. Verkoeling naar binnen en de insecten buiten!

  Raamhor Plissé Inklem

  Stijlvol en efficiënt

  Wilt u tijdens het warme weer uw ramen en deuren open kunnen zetten zonder dat er insecten naar binnen komen? Met de raamhor Unilux Plissé Inklem houdt u niet alleen insecten buiten de deur, ook voorkomt u dat vuil naar binnen waait. 

  Raamhor Plissé Voorzet

  Geruisloze bediening

  Zo sluit het gevouwen gaas de opening keurig af en blijft het netjes op zijn plaats zitten. Voor een optimaal gebruiksgemak heeft dit type raamhor geen veer. Daardoor kan de raamhor Unilux Plissé Voorzet met weinig moeite en geheel geruisloos bediend worden. De hor wordt eenvoudig in uw kozijn geklemd, zodat u de hor kunt verwijderen voor het uitvoeren van schoonmaakklusjes. 

  Raamhor Plissé Combi

  Werkt als hor én verduistering

  Bent u op zoek naar een combinatie tussen insectenwering en raamverduistering in één frame? Dan is de Raamhor Unilux Plissé Combi een uitstekende oplossing voor u! Met slechts één systeem kunt u zeer geleidelijk de mate van ventilatie of verduistering bepalen. 

  Raamhor Comfort

  Horizontaal te bedienen

  De zwarte kleur van het gaas zorgt dat de hor niet reflecteert, waardoor het uitzicht naar buiten slechts minimaal wordt gehinderd. De hor kan horizontaal bediend worden en een verticale bediening is door mogelijke vervuiling en uitzakken van het gaas niet mogelijk. 

  Raamhor Super+

  Zon- en instectenwering

  Al sinds 1990 is Unilux een toonaangevend merk op het gebied van maatwerk producten voor zon- en insectenwering. Over de kwaliteit van de raamhor Unilux Super+ is goed nagedacht. Door de toegepaste onzichtbare RVS stift met gaasopsluiting blijft het gaas altijd goed gespannen en zal het niet uit de geleiding waaien.

  Raamhoor Voorzet

  Innoverend

  Wilt u uw schuivende, naar binnen draaiende of naar buiten draaiende raam voorzien van insectenwering? Dan is de raamhor Unilux Voorzet dé beste optie voor u! Dit type hor kan zowel op-de-dag, als in-de-dag gemonteerd worden. Ook kan de montage zowel binnen als buiten door een ingenieus klemsysteem.

  Raamhor Inklem

  Eenvoudig te bevestigen

  Wilt u uw draaikiepraam voorzien van een eenvoudig te bevestigen raamhor? De raaamhor Unilux Inklem is bij uitstek geschikt voor dit type raam. Door de hor in te klemmen in de raamopening zijn schroeven overbodig. Al sinds jaren levert Unilux maatwerk producten voor bescherming tegen de zon en insecten.

  Hordeur Plissé Enkel

  Strak vormgegeven

  Bent u op zoek naar een strak vormgegeven hordeur die u tijdens de warme dagen beschermd tegen vervelende insecten terwijl u uw huis lucht? Dan is de hordeur Unilux Plissé Enkel een uitstekende optie voor u! Het grote voordeel van dit type hordeur is de eenvoudige bevestiging, zonder hulpprofielen zowel in- als op-de-dag.

  Hordeur Plissé Dubbel

  Uitstekende zichtbaarheid

  Heeft u schuifpuien of openslaande tuindeuren die u wilt voorzien van een insectenwerende hor? Dan is de hordeur Unilux Plissé Dubbel uit het ruime assortiment van Kroezon dé beste optie voor u! Het standaard toegepaste zwarte gaas zorgt voor het behoud van een uitstekende zichtbaarheid.

  Hordeur Plissé Comfort

  Beschermen tegen de zon en insecten

  Houd insecten buiten de deur als u tijdens warme zomerdagen uw huis lucht met de hordeur Unilux Plissé Comfort. Deze hordeur is een nagenoeg onzichtbare maar zeer doeltreffende oplossing om vervelende insecten buiten uw deur te houden. 

  Hordeur Luxe Vast

  Duurzaam en stevig

  Bent u op zoek naar een stevige hordeur voor uw draaideur om die vervelende insecten tijdens de warme dagen buiten te houden? Dan is de hordeur Unilux Luxe Vast een uitstekende optie voor u! Voor een optimale duurzaamheid zijn dikke profielen en inwendige verbindingen toegepast. 

  Unilux horren

  Vier de lente! Laat frisse lucht binnen en insecten buiten met Unilux Horren. Houd uw woning vrij van vliegen, spinnetjes en blaadjes met Unilux horren uit ons assortiment! Met onze horren laat u de frisse lucht gedurende de dag en nacht door uw huis stromen terwijl alle ongewenste dieren en vegetatie buiten de deur blijft. Unilux is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in horren en unieke zonweringsoplossingen.

  U vindt bij Kroezon horren in verschillende uitvoeringen, zoals een raamhor en een Unilux hordeur met of zonder plissé. Deze worden voor u op maat gemaakt zodat deze perfect passen in de kozijnen thuis. Zo minimaliseert u de kans op indringers zoals insecten, pluisjes of blaadjes. De Unilux horren van Kroezon zijn van topkwaliteit en worden bij u door onze vakmensen gemonteerd.

  • Perfect passend in uw kozijn
  • Gemeten en gemonteerd door de specialist
  • Topkwaliteit uit Nederland

   

  Bestel vóór 30 april en maak kans op het volledige aankoopbedrag retour!

  Ga goed voorbereid de zomer tegemoet en bestel uw horren voor 30 april 2024 en maak kans op het volledige aankoopbedrag retour! Kom langs of neem contact met ons op over de actievoorwaarden en hoe u mee kunt doen.

  Unilux horren kopen

  U kunt uw nieuwe Unilux horren kopen in onze webwinkel of in onze fysieke winkel in Hoogeveen. U vraagt op de website bijvoorbeeld alvast een offerte aan die u kunt online verzenden of uitprinten en meenemen naar de eerste afspraak in de winkel. Onze experts op het gebied van insectenwering komen dan samen met u tot een geschikte oplossing voor uw woning. U heeft bij ons de keuze uit horren voor diverse soorten ramen zoals schuiframen of draaikiepramen en voor diverse typen deuren. Daarnaast zijn er nog diverse montagemogelijkheden zodat u uw Unilux horren kopen kunt zoals u deze voor ogen hebt.


  Bij Kroezon hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U krijgt bij ons daarom 10 jaar garantie op de montage. Unilux geeft daarbovenop 5 jaar garantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en koorden bij normaal gebruik! Wilt u meer weten over de Unilux horren of over andere insectenwering zoals rolluiken? Wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan het online contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.