Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

(0592) 355511

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Somfy rolluiken

Met automatisch bedienbare Somfy rolluiken bent u altijd voorbereid op de felle zon. Hiermee kunt u niet alleen het zonlicht weren, maar ook de warmte buiten uw vertrekken houden. Dankzij de verschillende standen bepaalt u zelf hoeveel zonlicht uw woning binnendringt. De technologie van Somfy voor rolluiken is de standaard bij erkende zonweringsmerken zoals Verano en Roma. Kroezon biedt een ruime keuze aan verschillende modellen Somfy rolluiken. Welke variant u ook kiest, wij maken deze voor u op maat in de kleur van uw voorkeur.

Somfy rolluiken prijzen

Als u bij Kroezon online een offerte aanvraagt voor Somfy rolluiken, zijn de prijzen voor u direct inzichtelijk. Zo heeft u vooraf de kosten in beeld en komt u niet voor verrassingen te staan. De rolluiken worden geleverd in een stijlvolle cassette, die zowel in een rechthoekig model als een afgeronde variant verkrijgbaar is. Hierin is de motor goed beschermd tegen stof, vuil en weersinvloeden. Doordat wij intensief samenwerken met onze leveranciers, kunnen wij voor de Somfy rolluiken de prijzen laag en aantrekkelijk houden.

Somfy elektrische rolluiken

Verschillende besturingssystemen zijn mogelijk als u bij Kroezon Somfy elektrische rolluiken bestelt. De wandschakelaar heeft meer en meer plaats gemaakt voor systemen met bediening op afstand, met én zonder app. Somfy elektrische rolluiken kunnen zowel met RTS als Somfy IO worden aangedreven. Als zonweringspecialist kunnen wij u het laatste systeem van harte aanbevelen. Hierbij staan de rolluiken in verbinding met de Tahoma Somfy. Deze is uitgerust met merk- en productoverschrijdende technologieën. Dat wil zeggen dat u een ruime keuze heeft aan merken en dat u er ook klimaatsystemen, licht en verwarming op kunt aansluiten.

Somfy rolluiken bij Kroezon

U profiteert van service op maat als u kiest voor Somfy rolluiken bij Kroezon. Zo ontdekt u gemakkelijk online welke mogelijkheden er zijn. Wij heten u ook van harte welkom in onze showrooms in Hoogeveen en Assen. Daar kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen of uw licht opsteken bij onze deskundige medewerkers. Op onze offerte geven wij precies aan welke prijzen wij hanteren. Als u besluit om uw Somfy rolluiken bij Kroezon te kopen, komen wij bij u langs om de maten op te nemen. Onze installateurs zorgen op de dag van levering voor de finishing touch.