Geniet van het hele buitenseizoen

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Het hele buitenseizoen genieten

  Zonder dakoverstekken

  Dankzij de terrasoverkapping kunt u het hele buitenseizoen genieten van het buiten zijn. De overkapping zorgt ervoor dat u beschermt bent tegen de wind en regen. Met de Erhardt Integral terrasoverkappingen weet u zeker dat u lekker kunt genieten. Het aantrekkelijke design heeft namelijk ook de hoogst mogelijke stabiliteit en gaat daardoor lang mee.

  Een terras volledig naar uw wens

  Dankzij de vele opties

  De terrasoverkappingen Erhardt Integral T100 en T150 zijn volledig naar wens in te richten. De overkapping is tot in de kleinste details goed doordacht. Alle details zijn perfect verwerkt in het design, waardoor het een strak uiterlijk krijgt. Daarnaast zijn er vele accessoires waarmee u de Erhardt Integral kunt uitrusten, zoals een lichtrail, infrarood-warmtestraler, zonwering en LED-verlichting. Geniet van optimaal comfort met deze luxe terrasoverkapping.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Erhardt Integral T100/T150

  Afstand tussen steunen

  Tot 7 meter

  Kleur naar wens

  Elke RAL-kleur mogelijk

  Kleur van het onderstel
  • wit (RAL 9016)
  • grijs aluminium met structuur (RAL 9007 fijne structuur)
  • antraciet (DB 703)
  Materiaal

  Aluminium en gelaagd veiligheidsglas

  Speciale uitvoering
  • In steunen geïntegreerde regengoot
  • Zonder dakoverstek
  Bijzonderheid
  • Geïntegreerde waterafvoer

  Optionele accessoires

  • Lichtrail
  • Geïntegreerde LED-verlichting in dakspant
  • Infrarood-warmtestraler
  • Serre-zonwering
  • Verticale zonwering

  Terrasoverkapping Erhardt T100/T150/Q100/Q150 Integral

  Wilt u tijdens de verschillende seizoenen lekker buiten kunnen zitten en genieten van het buitenleven? Dan is een glazen terrasoverkapping Erhardt T150, T100, Q100 of Q150 Integral zeker een geschikte optie voor u! Deze overkapping kenmerkt zich door zijn slanke, moderne uitstraling. Desondanks is de Erhardt Integral serie uiterst stabiel en duurzaam. Erhardt staat bekend om zijn verfijnde en innovatieve buitenzonweringen en terrasoverkappingen gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is ook goed terug te zien in de glazen terrasoverkapping van de Erhardt Integral serie.

  Bij Kroezon hechten we veel waarde aan het centraal stellen van de klant. Daarom zijn wij ook hét aangewezen adres voor een op maat gemaakte glazen terrasoverkapping van de Erhardt Integral serie. Zo kunt u de overkapping koppelen tot de gewenste breedte, of laten uitbreiden tot een tuinkamer. Wilt u een strakke afwerking? Dan kunt u er ook voor kiezen om de zonwering onder het dak te laten monteren. Zodoende is de cassette nagenoeg onzichtbaar.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht