Zonwering op maat

Als u optimaal bescherming wilt tegen felle zon en warmte dan heeft u het meest aan een zonwering op maat. Met een goed geplaatste zonwering bent u verzekerd van comfort in alle seizoenen. Met een zonwering op maat kunt u ’s zomers genieten van de zon zonder dat u verbrandt of overmant raakt door hitte. In het najaar kunt u voorkomen dat u tegen een laagstaande zon in moet kijken. Bij Kroezon zijn we gespecialiseerd in een zonwering op maat. Wij verrichten metingen bij u thuis en adviseren over het juiste type zonwering in die specifieke situatie. Natuurlijk zorgen wij ook voor de montage.

Zonwering dakraam op maat

De hogere verdiepingen van een huis kunnen bijzonder warm worden als de zon op de ramen staat. Met een zonwering dakraam op maat zorgt Kroezon voor een goede zonwerende oplossing die bij uw interieur past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rolgordijn in diverse stoffen en vele verschillende kleuren.

Ook rolluiken zijn een goede optie. Deze weren niet alleen fel zonlicht, maar ook insecten. Deze zonwering van bijvoorbeeld het topmerk Verano, zijn bovendien geluidswerend. Een zonwering dakraam op maat kunt u ook elektrisch bedienbaar maken met de elektrische bedieningen van Somfy!

Zonwering op maat kopen

Wilt u een zonwering op maat kopen voor binnen of buiten? Kijk dan eens rond op onze website en vraag een offerte aan! Of kom langs in onze showrooms in Assen en Hoogeveen. Wilt u een zonwering op maat kopen maar weet u niet goed welk type zonwering het meest geschikt is? U kunt altijd een afspraak maken zodat we samen rustig kunnen kijken naar uw wensen en uw woonsituatie. Bel 0528 – 35 06 52 of mail info@kroezon.nl. U kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten op onze website.