Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

√Čen product, vele mogelijkheden

B27 Standaard

The original

De Brustor B27 Standaard beschikt over twee staalkabels in de arm en heeft een gietijzeren elleboog. De armen van de B27 Standaard zijn geschikt tot windsnelheden van 39 km/uur (5 Beaufort), het scherm kan enkel uitgerust worden met verlichting onder de cassette. Bij het standaard model is de maximale uitval van het scherm drie meter.

B27 Elite / Prestige

Aan opties geen gebrek

De Brustor B27 Elite heeft ten opzichte van de Standaard variant vier stevige staalkabels in de arm in plaats van twee. Het voordeel hiervan is dat de maximale uitval naar 3.75 m gaat. Daarnaast biedt de Elite variant de optie om verlichting in de armen aan te bieden, al dan niet dimbaar. De Brustor B27 Prestige biedt een nog sterkere arm, de ellebogen zijn vervaardigd uit smeedijzer en de armen beschikken over dikke wanden. Omdat de armen sterker zijn kan de Prestige variant zonder enige moeite windstoten van 50 km/uur weerstaan. Ook zijn bij de Prestige variant alle RAL-kleuren standaard, zo bieden wij voor iedere situatie een passend scherm aan.

Brustor B27

Als u optimaal wilt genieten van de warme zomermaanden, dan biedt het knikarmscherm B27 van Brustor dé ideale oplossing. Dit zonnescherm is onderdeel van de serie knikarmschermen van Brustor, waaronder ook de B25 en B24 vallen, en biedt talloze voordelen voor huiseigenaren. Eén van de belangrijkste voordelen is dat het doek schaduw creëert, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van de warme zomerdagen zonder last te hebben van de schadelijke effecten van de zon. Het knikarmscherm B27 wordt op maat gemaakt en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder Standaard, Elite en Prestige. Kortom, het knikarmscherm B27 is geen overbodige luxe tijdens de zomermaanden als u het maximale uit uw buitenleven wilt halen.

De opties van het Brustor B27 zonnescherm

Met de Brustor B27 bent u verzekerd van optimale bescherming tegen de warme zon. Dit zonnescherm is niet alleen compact en volledig gesloten, waardoor het maximaal beschermd is tegen weersomstandigheden, maar ook vooruitstrevend op het gebied van technologie en gebruiksgemak. Het B27 zonnescherm kan worden uitgebreid met verlichting en een elektrische volant, een extra zonwerend scherm aan de voorzijde van het zonnescherm. Hierdoor heeft u geen last meer van de laagstaande zon en kunt u genieten van een heerlijk en privé zitje. Zowel de zonwering als de elektrische volant zijn uitgerust met een Somfy motor, waardoor u ze gemakkelijk kunt bedienen met een afstandsbediening. Met de Somfy TaHoma Switch is het Brustor B27 knikarmscherm zelfs op afstand te bedienen. Kortom, met de Brustor B27 bent u verzekerd van een hoogwaardig zonnescherm met de nieuwste technologieën voor maximaal comfort en gebruiksgemak.

Brustor Standaard, Elite en Prestige

Brustor biedt een breed scala aan zonneschermen met verschillende kwaliteitsniveaus van knikarmen. Het merk onderscheidt zich door deze opties aan te bieden. De knikarmschermen van Brustor zijn verdeeld in drie categorieën: het Standaard knikarmscherm, het Elite knikarmscherm en het Prestige knikarmscherm. De verschillen tussen de modellen liggen in de windbestendigheid, de stevigheid, de uitvalmogelijkheden en de verlichtingsopties.

Het basismodel uit de serie is het zonnescherm B27 Standaard. Dit scherm heeft knikarmen met twee staalkabels en een gietijzeren elleboog. Het is bestand tegen windsnelheden tot 39 km/uur (5 Beaufort) en heeft een maximale uitval van 3 meter. Dit model kan alleen worden uitgerust met verlichting in de kast en kan ook worden gebruikt voor de B50, de B50S en de B25.

De B27 Elite biedt nog meer zekerheid aan uw gevel. De armen van dit model zijn voorzien van vier staalkabels en kunnen worden uitgerust met een ledstrip over de volledige lengte van de armen. Dit model kan worden uitgezet tot een maximale uitval van 4 meter.

De B27 Prestige is de meest robuuste en uitgebreide uitvoering van de serie. Dit scherm heeft vier staalkabels, een smeedijzeren elleboog en dikkere wanden, waardoor het bestand is tegen windsnelheden tot wel 49 km/uur (6 Beaufort). Bovendien zijn alle RAL-kleuren inbegrepen bij dit model, waardoor het ook op het gebied van design de meest uitgebreide optie is.

Brustor zonneschermen voor het perfecte terras

Geniet optimaal van uw terras en creëer de perfecte schaduw met onze Brustor knikarmschermen. Het ingenieursteam van Brustor heeft zich volledig gericht op productontwikkeling en dat ziet u terug in onze collectie Brustor knikarmschermen. Dankzij het strakke design en de constant verbeterde technologie kiest u altijd voor het meest geschikte zonnescherm. Bovendien kunt u met de keuze uit drie verschillende armen (Standaard, Elite en Prestige) extra lang genieten van het mooie weer. Wilt u nog langer buiten kunnen blijven zitten, zelfs bij regen en stevige wind? Bekijk dan onze Brustor Pergola B128, die bekend staat om zijn minimalistische design en slanke palen.

Overweegt u de aanschaf van een Brustor B27 zonwering?

Met de Brustor B27 zonwering kiest u zonder twijfel voor hoogwaardige kwaliteit. Het scherm is namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor het altijd aan uw specifieke behoeften en smaak kan worden aangepast. Naast het bieden van comfortabel buitenleven, is het ook een stijlvolle toevoeging aan uw gevel. Mocht u echter nog twijfelen over het type zonnescherm, dan is het de moeite waard om ook eens te kijken naar de Brustor B24. Dit scherm heeft een iets minder strakke kast die bijna bij iedere woning goed tot zijn recht komt.

Brustor met Kroezon als erkende dealer

Als erkende dealer van Brustor is Kroezon dé specialist op het gebied van hoogwaardige zonwering. Brustor is al jarenlang een begrip in de zonweringsector en staat garant voor comfort, design en kwaliteit. Het merk biedt diverse productcategorieën aan voor het buitenleven, waaronder knikarmschermen, lamellendaken, vouwdaken en pergola's. Bij Kroezon kunt u rekenen op vakkundige montage door ons eigen team van specialisten. Neem contact op om een afspraak te maken, zo weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. 

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht