Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

B25 Standaard

The original

De Brustor B25 Standaard beschikt over twee staalkabels in de arm en heeft een gietijzeren elleboog. De armen van de B25 Standaard zijn geschikt tot windsnelheden van 39 km/uur (5 Beaufort), het scherm kan enkel uitgerust worden met verlichting onder de cassette. Bij het standaard model is de maximale uitval van het scherm drie meter.

B25 Elite / Prestige

Aan opties geen gebrek

De Brustor B25 Elite heeft ten opzichte van de Standaard variant vier stevige staalkabels in de arm in plaats van twee. Het voordeel hiervan is dat de maximale uitval naar 3.75 m gaat. Daarnaast biedt de Elite variant de optie om verlichting in de armen aan te bieden, al dan niet dimbaar. De Brustor B25 Prestige biedt een nog sterkere arm, de ellebogen zijn vervaardigd uit smeedijzer en de armen beschikken over dikke wanden. Omdat de armen sterker zijn kan de Prestige variant zonder enige moeite windstoten van 50 km/uur weerstaan. Ook zijn bij de Prestige variant alle RAL-kleuren standaard, zo bieden wij voor iedere situatie een passend scherm aan.

B25 Volant

Net dat beetje extra

Mocht u last hebben van de zon die onder uw scherm doorschijnt, of misschien net dat beetje extra privacy wensen? Dat is mogelijk bij de Elite en de Prestige variant van de Brustor B25, deze schermen kunnen voorzien worden van een oprolbare volant in de voorlijst. Voor meer informatie over de Volant, download de onderstaande brochure.

Knikarmscherm Brustor B25

Wilt u alles uit de warme zomermaanden halen? Dan is het knikarmscherm B25 van Brustor de ideale oplossing. Het Brustor zonnescherm B25 biedt vele voordelen voor huiseigenaren en is afkomstig uit de serie met de knikarmschermen B24 en B27. Een van de grootste voordelen is de bescherming tegen de zon, door de schaduw die het doek creëert, kan je buiten extra lang genieten van de warme zomerdagen zonder je zorgen te maken over de negatieve effecten van de zon. Geen overbodige luxe dus tijdens de warme zomermaanden. Het knikarmscherm B25 wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is beschikbaar in de verschillende uitvoeringen: Standaard, Elite en Prestige. 

De opties van het Brustor B25 zonnescherm

Met de Brustor B25 weet je zeker dat je optimaal bent beschermd tegen de warme zon. Door de compacte en volledig gesloten cassette is het scherm niet alleen maximaal beschermt tegen weersomstandigheden, maar ook een voorloper op het gebied van techniek en gebruiksgemak. Het zonnescherm B25 is uit te breiden met verlichting en een elektrische volant. Dankzij dit extra zonwerende screen aan de voorzijde van het zonnescherm, heeft u nooit meer last van de laagstaande zon en creëert u een heerlijk zitje met privacy. De elektrische volant is net zoals de zonwering zelf, voorzien van een Somfy motor waardoor u de schermen eenvoudig met een afstandsbediening kunt aansturen. Dankzij de Somfy TaHoma Switch is het Brustor B25 knikarmscherm ook te bedienen op afstand. 

Brustor Standaard, Elite en Prestige

Brustor biedt meerdere type zonneschermen aan met keuze tussen verschillende kwaliteit knikarmen. Het is uniek in de sector dat een merk deze mogelijkheden kan aanbieden. De Brustor knikarmschermen zijn onder te verdelen in 3 categorieën, namelijk het Standaard Knikarmscherm, het Elite Knikarmscherm en het Prestige Knikarmscherm. De verschillen zitten hem in de windresistentie, stevigheid, uitvalmogelijkheden en verschillende verlichtingsopties.

Zonnescherm B25 Standaard

Het knikarmscherm B25 Standaard is het basismodel uit deze serie. Dit zonnescherm beschikt over knikarmen met twee staalkabels waarbij de elleboog bestaat uit gietijzer. Dit model is bestand tegen windsnelheden tot 39km/uur (5 Beaufort) en kan alleen worden voorzien van verlichting in de kast. Verder is de B25 Standaard beperkt tot een uitval van 3 meter. De armen uit deze serie zijn ook toe te passen op de B50, de B50S en de B27.

Zonnescherm B25 Elite

De Elite serie van Brustor zorgt voor nog meer zekerheid aan uw gevel. Bij dit model bestaan de armen uit vier staalkabels die net als de Standaard serie is voorzien van een gietijzeren elleboog. De B25 Elite kan worden voorzien van een ledstrip over de volledige lengte van de armen. Doordat de armen bij dit model zijn voorzien van vier staalkabels, is de maximaal mogelijke uitval 4 meter.

Zonnescherm B25 Prestige

De naam zegt het al, met deze uitvoering heeft u een scherm met aanzien aan de gevel. Doordat dit scherm is uitgevoerd met 4 staalkabels, een smeedijzeren elleboog en dikkere wanden kan dit model windsnelheden aan van wel 49 km/uur (6 Beaufort). Bovendien zijn alle RAL-kleuren inbegrepen bij de B25 Prestige. Hiermee is dit model niet alleen het stevigst, maar ook nog eens het meest uitgebreid op het gebied van design.  

 

Brustor zonneschermen

Met onze Brustor knikarmschermen geniet u optimaal van uw terras en de perfecte schaduw. De krachten van het ingenieursteam van Brustor komen duidelijk naar voren wanneer u bijvoorbeeld onze collectie Brustor knikarmschermen bekijkt. Door het strakke design en constante productontwikkeling kiest u met Brustor altijd voor het meest geschikte zonnescherm. Doordat Brustor drie verschillende armen tot beschikking heeft (Standaard, Elite en Prestige) kunt u extra lang genieten van het mooie weer. Wilt u nog langer buiten kunnen blijven zitten met bijvoorbeeld regen en stevige wind? Bekijk dan ook eens onze Brustor Pergola B128 die vooral geliefd door is door zijn minimalistische design én de slanke palen in het design. 

Kiest u voor de Brustor B25 zonwering?

Al met al kiest u met de Brustor B25 zonwering voor hoogwaardige kwaliteit. Doordat het scherm in verschillende kleuren en afmetingen is te krijgen, past het altijd bij uw specifieke behoefte en smaak. Met de Brustor B25 zonneschermen geniet u comfortabel van het buitenleven terwijl het ook nog eens een stijlvolle toevoeging is voor aan uw gevel. Twijfelt u nog over het type zonnescherm? Bekijk dan ook eens het Erhardt K knikarmscherm die wellicht interessant is als u op zoek bent naar een scherm met waterafstotend doek van polyester met een zeer strak design. 

Brustor met Kroezon als erkende dealer

Brustor staat bekend om zijn jarenlange ervaring binnen de zonweringsector. Kiest u voor Brustor dan kiest u voor comfort, design en kwaliteit. Brustor biedt verschillende categoriën aan op het gebied van buitenleven. Naast knikarmschermen biedt Brustor ook lamellendaken, vouwdaken en pergola’s aan. Kroezon is een premium dealer van het merk en wij monteren de producten vakkundig met ons eigen montageteam. Naast Brustor bieden wij ook buitenzonwering aan van onder andere Erhardt, Roma en Heroal.  

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht