Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

B24 Elite / Prestige

Elegante krachtpatser

De Brustor B24 Elite heeft vier stevige staalkabels in de arm in plaats van twee. Het voordeel hiervan is dat de maximale uitval naar 3.75 m gaat. Daarnaast biedt de Elite variant de optie om verlichting in de armen aan te bieden, al dan niet dimbaar. De Brustor B24 Prestige biedt een nog sterkere arm, de ellebogen zijn vervaardigd uit smeedijzer en de armen beschikken over dikke wanden. Omdat de armen sterker zijn kan de Prestige variant zonder enige moeite windstoten van 50 km/uur weerstaan. Ook zijn bij de Prestige variant alle RAL-kleuren standaard, zo bieden wij voor iedere situatie een passend scherm aan. De B24 is qua looks een samenvoeging van de B25 en de B27, hij heeft strakke lijnen maar ook mooie vormen in de cassette.

Knikarmscherm Brustor B24

Als u maximaal wilt profiteren van de zomermaanden, is het Brustor B24 knikarmscherm de perfecte oplossing. Dit zonnescherm, afkomstig uit de serie van knikarmschermen B25 en B27 van Brustor, biedt diverse voordelen voor huiseigenaren. Een belangrijk voordeel is de bescherming tegen de zon. Door de schaduw die het doek biedt, kunt u extra lang genieten van de warme zomerdagen zonder u zorgen te maken over de schadelijke effecten van de zon. Dit is geen overbodige luxe tijdens de warme zomermaanden. Het Brustor B24 zonnescherm wordt op maat gemaakt en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Elite en Prestige.

De opties van het Brustor B24 zonnescherm

Met de Brustor B24 ben je verzekerd van optimale bescherming tegen de hete zon. Het zonnescherm heeft een compacte en volledig gesloten cassette, waardoor het niet alleen maximaal beschermd is tegen weersinvloeden, maar ook voorop loopt op het gebied van technologie en gebruiksgemak. Het zonnescherm is voorzien van een Somfy-motor, zodat je het eenvoudig met een afstandsbediening kunt bedienen. Met de Somfy TaHoma Switch kan de Brustor B24 knikarmscherm zelfs op afstand worden bediend.

Brustor Elite en Prestige

Bij Brustor heb je de keuze uit meerdere soorten zonneschermen met verschillende kwaliteiten knikarmen. Het is uniek in de sector dat een merk deze diversiteit kan bieden. De Brustor knikarmschermen zijn onderverdeeld in 3 categorieën: het Standaard Knikarmscherm, het Elite Knikarmscherm en het Prestige Knikarmscherm. Deze schermen verschillen in windbestendigheid, stevigheid, uitvalmogelijkheden en verlichtingsopties. De Brustor B24 wordt enkel in de Elite en Prestige variant geleverd.

Zonnescherm B24 Elite
Met de Elite serie van Brustor bent u verzekerd van maximale stabiliteit en veiligheid aan uw gevel. De armen van de B24 Elite zijn gemaakt van vier staalkabels en voorzien van een gietijzeren elleboog, net als de Standaard serie. Bovendien kan de B24 Elite worden uitgerust met een ledstrip over de volledige lengte van de armen. Door de vier staalkabels is de maximaal mogelijke uitval van dit model 4 meter.

Zonnescherm B24 Prestige
De B24 Prestige is een scherm met allure aan uw gevel. Dankzij de vier staalkabels, smeedijzeren elleboog en dikkere wanden kan dit model windsnelheden aan tot wel 49 km/uur (6 Beaufort). Daarnaast zijn alle RAL-kleuren inbegrepen bij de B24 Prestige. Hiermee is dit model niet alleen het sterkst, maar ook het meest uitgebreid op het gebied van design.

Brustor zonneschermen

Met de zonwering van Brustor kunt u optimaal genieten van uw terras en de perfecte schaduw. Het ingenieursteam van Brustor heeft deze collectie ontworpen, waarbij ze hebben gefocust op strak design en constante productontwikkeling. Hierdoor kunt u met Brustor altijd het meest geschikte zonnescherm kiezen. Met de keuze uit drie verschillende armtypen (Elite en Prestige) kunt u extra lang genieten van het mooie weer. Wilt u nog langer buiten kunnen blijven zitten, zelfs bij regen en stevige wind? Kijk dan eens naar onze Brustor Pergola B128. Dit model is vooral geliefd vanwege het minimalistische design en de slanke palen.

Kiest u voor de Brustor B24 zonwering?

Als u kiest voor de Brustor B24 zonwering, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Het scherm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor het altijd bij uw specifieke behoeften en smaak past. Met het Brustor B24 zonneschermen geniet u comfortabel van het buitenleven en voegt u tevens een stijlvolle touch toe aan uw gevel. Mocht u nog twijfelen over het type zonnescherm dat u zoekt, dan is het interessant om ook het Brustor B50 knikarmscherm te bekijken. Dit scherm heeft een compacte cassette en dezelfde mogelijkheden als de andere Brustor schermen.

Brustor met Kroezon als erkende dealer

Brustor heeft jarenlange ervaring in de zonweringsector en staat bekend om comfort, design en kwaliteit. Het merk biedt diverse categorieën voor buitenleven, waaronder knikarmschermen, lamellendaken, vouwdaken en pergola's. Kroezon is een premium dealer van Brustor en wij werken met ons eigen montageteam om de producten vakkundig te monteren. Naast Brustor bieden wij ook buitenzonwering van andere topmerken aan, zoals Erhardt, Roma en Heroal. Neem contact op of maak een afspraak in onze showroom om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht