Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Erhardt Pergola

U geniet in gezelschap heerlijk van een drankje in de buitenlucht met een Erhardt pergola zonder dat u gehinderd wordt door de hete zon. De Erhardt producten zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur. Elk deel van het productieproces wordt met grote zorgvuldigheid volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Het pergoladoek beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Naast de vier standaard kleuren voor het doek (wit, crème, RAL 9007 structuurlak & antraciet) heeft u ook keuze uit diverse RAL-kleuren voor uw Erhardt pergola.

Erhardt pergola zonwering

U kunt samen met onze ervaren specialisten een Erhardt pergola zonwering samenstellen zoals u dat in gedachten heeft. In ons assortiment hebben wij verschillende uitvoeringen en maar liefst 200 kleuren! Wilt u liever meerdere seizoenen genieten van de buitenlucht? Neem dan een kijkje bij de Erhardt pergola zonwering. Ook de terrasoverkapping kunt u uitbreiden met wanden. Met de wanden en een verwarming kunt u ook in de winter van het buitenleven genieten zonder dat u verkleumt.

Erhardt pergola zonwering prijzen

Een pergola wordt aan één kant bevestigd aan de buitenmuur en steunt aan de andere kant op twee palen en kan daardoor een groot terras bedekken. En u kunt de pergola uitbreiden met een zijscherm of glazen wand. Zo creëert u eenvoudig een beschutte buitenruimte. De Erhardt pergola zonwering prijzen verschillen per product doordat deze op maat worden gemaakt. Wij raden u aan langs te komen in onze showroom. Daar kunnen wij alle opties met u doornemen. U kunt ook online een offerte aanvragen zodat u inzicht krijgt in de Erhardt pergola zonwering prijzen.

Erhardt pergola op maat

Onze monteurs komen langs om de afmetingen op te nemen zodat de Erhardt pergola op maat voor uw wordt vervaardigd. Zij kunnen de pergola ook installeren indien gewenst. Kom langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen en laat u inspireren door ons uitgebreide Erhardt terrasoverkapping assortiment. Heeft u vragen over Erhardt pergola op maat? U kunt altijd bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan spoedig contact met u op!