Geniet in de buitenlucht met een Erhardt pergola, zonder dat u gehinderd wordt door de hete zon.

  Pergola Qube Lamella

  Stijlvol en minimalistisch

  Deze overkapping is waterdicht en is voorzien van verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u zelf instellen hoeveel u wilt genieten van de zinderende zomerzon. Daarnaast beschermt de pergola u tegen wind, regen en zon. Wanneer de lamellen dicht zijn, wordt het water via een verborgen systeem eenvoudig afgevoerd. Omdat het oog ook wat wil, is het design van de Erhardt Lamella uitermate stijlvol en minimalistisch.

  Pergola Qube Line

  Elegant en minimalistisch

  De pergola’s van dit Duitse merk zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor deze jarenlang meegaan. De innovatieve technologieën die zijn gebruikt zorgen ervoor dat de pergola uitermate gebruiksvriendelijk is. Omdat het oog ook wat wil, heeft de overkapping een zeer harmonieuze uitstraling die in geen enkele tuin zal misstaan. Kiest u voor een pergola uit de serie Erhardt Line, dan kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

  Pergola Qube Arc

  Creƫer een serene zithoek

  Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd.

  Pergola Qube Center

  Stijlvol en duurzaam

  Deze zonwering is eenvoudig aan uw woning te monteren. Door alleen met topmerken als Erhardt te werken, kunnen wij u zonwering op maat garanderen. De Erhardt Center overkapping is namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Daarnaast draagt het gekozen materiaal ook nog eens bij aan de duurzaamheid van het product. 

  Pergola PM

  Modern en automatisch

  Een schaduwrijk terras verhoogt het comfort op warme lente- en zomerdagen. De pergola uit de Erhardt PM serie heeft een moderne vormgeving en is van alle moderne gemakken voorzien. Deze bestaat uit een windvast doek dat met een Somfy motor automatisch uit een cassette wordt uitgerold. Met behulp van torsievering wordt het doek in elke stand strak getrokken. 

  Serrezonwering PM Light

  Strak en elegant

  Een strak en elegant doek die betrouwbare bescherming biedt tegen zon, wind en regen: dát is wat de Erhardt PM Light typeert. Het is ook mogelijk om de Erhardt PM Light als zonwering te gebruiken. Ondanks zijn naam is hij bestand tegen harde wind en door het ontwerp en de gebruikte materialen zorgt de pergola voor stabiliteit, veiligheid en een perfect gespannen doek!

  WG serrezonwering

  Elegant en van hoge kwaliteit

  Deze zonwering wordt onopvallend op het dak gemonteerd en bediend door een motor. De zonwering is bij uitstek geschikt voor serres met schuine dak elementen. Door het elegante uiterlijk zal de zonwering de omgeving van het terras niet verstoren. Wanneer u een brede serre heeft is het ook mogelijk om meerdere modellen naast elkaar te plaatsen.

  ERHARDT PERGOLA

  U geniet in gezelschap heerlijk van een drankje in de buitenlucht met een Erhardt pergola zonder dat u gehinderd wordt door de hete zon. De Erhardt producten zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur. Elk deel van het productieproces wordt met grote zorgvuldigheid volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Het pergoladoek beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Naast de vier standaard kleuren voor het doek (wit, crème, RAL 9007 structuurlak & antraciet) heeft u ook keuze uit diverse RAL-kleuren voor uw Erhardt pergola.

  Erhardt pergola zonwering

  U kunt samen met onze ervaren specialisten een Erhardt pergola zonwering samenstellen zoals u dat in gedachten heeft. In ons assortiment hebben wij verschillende uitvoeringen en maar liefst 200 kleuren! Wilt u liever meerdere seizoenen genieten van de buitenlucht? Neem dan een kijkje bij de Erhardt pergola zonwering. Ook de terrasoverkapping kunt u uitbreiden met wanden. Met de wanden en een verwarming kunt u ook in de winter van het buitenleven genieten zonder dat u verkleumt.

  Erhardt pergola zonwering prijzen

  Een pergola wordt aan één kant bevestigd aan de buitenmuur en steunt aan de andere kant op twee palen en kan daardoor een groot terras bedekken. En u kunt de pergola uitbreiden met een zijscherm of glazen wand. Zo creëert u eenvoudig een beschutte buitenruimte. De Erhardt pergola zonwering prijzen verschillen per product doordat deze op maat worden gemaakt. Wij raden u aan langs te komen in onze showroom. Daar kunnen wij alle opties met u doornemen. U kunt ook online een offerte aanvragen zodat u inzicht krijgt in de Erhardt pergola zonwering prijzen.

  Erhardt pergola op maat

  Onze monteurs komen langs om de afmetingen op te nemen zodat de Erhardt pergola op maat voor uw wordt vervaardigd. Zij kunnen de pergola ook installeren indien gewenst. Kom langs in onze showroom in Hoogeveen en laat u inspireren door ons uitgebreide Erhardt terrasoverkapping assortiment. Heeft u vragen over Erhardt pergola op maat? U kunt altijd bellen of het contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan spoedig contact met u op!