Geniet volop van uw terras met het knikarmscherm Ipanema van Verano.

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Optimale bediening

  Voor grenzeloos comfort

  Het knikarmscherm Ipanema is standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Daarnaast zijn er fijne extra opties toe te voegen. Als extra optie kunt u bijvoorbeeld het zonnescherm voorzien van een tijdsklok, zon- of windautomaat. Hierdoor rolt het scherm automatisch in en uit op de ingestelde tijd of op de instellingen van de wind- of zonautomaat.

  Stijlvol design

  Perfect voor iedere woning

  Als u een zonnescherm aanschaft, wilt u natuurlijk dat deze mooi aansluit bij de rest van het huis. Het Ipanema knikarmscherm heeft een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Hierdoor is zelfs bij geheel open scherm de oprolbuis niet zichtbaar. Ook qua doeken heeft u ruime keuze. De prachtige kwaliteitsdoeken van Verano zijn met veel zorg en aandacht uitgezocht. U kunt kiezen uit meer dan 100 doeken in allerlei kleuren en patronen.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Verano Ipanema

  Maximale afmetingen

  600 x 300 cm (breedte x uitval)
   

  Techniek

  stille elektromotor, krachtige armen, strak design

  Cassettescherm

  Doekrol en techniek compleet beschermd

  Kleur van het onderstel
  • Technisch zilver
  • Crèmewit
  • Antraciet structuurlak
  • Wit
  • Kwartgrijs structuur
  Hellingshoek

  5° - 45°

  Doekdessigns
  • Collectie Swela Classic (acryl)
  Bijzonderheid
  • modern lineair design
  • standaard met motor
  • bijzonder stabiel 

  Optionele accessoires

  • Motor met draadloze afstandsbediening
  • Windautomaat / zonautomaat
  • Somfy Switch (app bediening)
  • Verlichting met in de armen geïntegreerde, dimbare LED-stripe
  • Infrarood-warmtestraler (inclusief draadloze dimmer)

   

  Tip: Met de vernieuwde Somfy Switch (app bediening) kunt u uw knikarmscherm van over heel de wereld bedienen. 

  Knikarmscherm Verano Ipanema

  Houdt u van de zomer en de zon, maar wordt het felle zonlicht op uw terras of in uw huis u soms teveel? Dan vindt u bij ons het knikarmscherm Verano Ipanema waarmee u schaduwrijke plekken in en om uw huis creëert. Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersomstandigheden. De oprolbuis en het doek zijn volledig onzichtbaar doordat deze geheel worden verborgen in de cassette. De montage vindt uitwendig aan de linker- en rechterzijde plaats. Voor een ideale afwerking kan de montage zowel aan het plafond als aan de muur worden uitgevoerd.

  Bij montage aan het plafond kunt u de hellingshoek instellen van 17 tot 70 graden. Op die manier is het knikarmscherm precies aan te passen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Dit maakt de Ipanema zeer onderscheidend en functioneel. Het scherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter bij een maximale uitval van 3 meter. Kenmerkend voor het scherm is de geraffineerde uitstraling. Het scherm is afgewerkt met stijlvolle details van aluminium. Door het gebruikte materiaal is het Verano Ipanema knikarmscherm zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide. Eén scherm waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid is het scherm standaard voorzien van elektrische bediening middels een schakelaar, afstandsbediening of via een app. Met slechts één druk op de knop kunt u het scherm bedienen.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht