Raamhor Unilux Comfort

 
Raamhor Unilux Comfort
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé

Productomschrijving Raamhor Unilux Comfort

Heeft u tijdens warme dagen last van insecten die naar binnen komen? Dan is Raamhor Unilux Comfort de ideale oplossing voor u! Deze oprollende raamhor is nagenoeg onzichtbaar, maar zeer effectief tegen het weerhouden van insecten. Al sinds jaren is Unilux een toonaangevend merk op het gebied van maatwerk oplossingen voor insecten- en zonwering. Door de kleine cassette van slechts 42 millimeter kan het frame van de raamhor vaak buiten het zicht geplaatst worden. Voor een optimaal gebruiksgemak is de handgreep van beide kanten bedienbaar, zodoende kan de raamhor ook buiten geplaatst worden. De Raamhor Unilux Comfort kan toegepast worden op de volgende ramen:

  • Draairaam naar binnen
  • Draairaam naar buiten
  • Draaikiepraam
  • Dakraam
  • Schuifraam

Om een optimale levensduur te garanderen beweegt het gaas zich vrij in de geleiders.

Raamhor Unilux Comfort op maat

Bij Kroezon houden wij van een tevreden klant en daarom bent u bij ons aan het juiste adres om een raamhor Unilux Comfort op maat te laten maken. De raamhor kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Als u een hoog raam heeft, dan is de rolhor eenvoudiger te bedienen wanneer u hem verticaal laat plaatsen. Voor een maximale personalisatie kunt u zelf de gewenste kleur kiezen voor het aluminium profiel, zo heeft u keuze uit de volgende kleuren:

  • RAL 9001 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antracietgrijs
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Om de raamhor Unilux Comfort geheel op maat bij u te monteren komen onze medewerkers eerst langs om alle juiste afmetingen in kaart te brengen. Wilt u graag meer informatie over deze raamhor? U bent van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms. Daar vindt u vakkundig personeel dat voor u klaarstaat om u verder te helpen.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Comfort

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar garantie op constructie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!