Screens Verano V595

 
Screens Verano standaard V595
Merk:
Verano
Collectie:
V595
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Screens Verano V595

Met een gelijkmatige lichtinval in huis creëert u extra sfeer in uw vertrekken. Screens Verano V595 bestaan uit doeken die het felste zonlicht reflecteren maar uw woning niet verduisteren. Deze worden op- en uitgerold vanuit een waterdichte cassette die niet alleen het doek beschermt, maar ook de ingebouwde Somfy motor. Screens van Verano V595 belemmeren het uitzicht niet, maar verhinderen wel inkijk van buiten. Hiermee creëert u in alle privacy een aangename sfeer in de woonkamer, zowel 's avonds als overdag. Doordat de screens Verano V595 aan de buitenkant worden gemonteerd, houdt u ook de zonnewarmte buiten de deur. Bij Kroezon heeft u een zeer ruime keuze uit 35 kleuren, waarvan 4 kleurtinten standaard beschikbaar zijn. Als u een offerte aanvraagt, brengen wij uw wensen in kaart en maken we de screens Verano V595 voor u op maat.

Screens Verano V595 op maat

U kunt verschillende onderdelen naar wens laten samenstellen als u de screens Verano V595 op maat laat maken. Zo kunt u naast manuele bediening ook kiezen voor automatische bediening. Onze Somfy motoren kunnen op verschillende manieren worden aangestuurd, met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of een app op tablet of telefoon. De screens van Verano V595 op maat worden strak gehouden doormiddel van zijgeleiding. Op welke manier u die vorm wilt geven is geheel aan u. Bij de standaardinstellingen is het doek gefixeerd aan de onderlijst, met een speling van plusminus 10 mm tussen doek en zijgeleiding. Wat de montage betreft kunt u de screen in of op de dag laten plaatsen. Op de dag wil zeggen dat u de screens over de kozijnen laat lopen in plaats van er tussen. Daarmee krijgt de wind minder vrijspel. Ook de vorm van de cassette van de Verano screens uit de V595 collectie kunt u zelf bepalen. Onze vierkante kasten zijn ook verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Op de productie en montage van uw screens Verano V595 op maat geven wij 5 jaar garantie. 

  • Vierkante kast met of zonder afgeschuinde kant
  • Keuze uit diverse kleuren en kleurtinten
  • Manuele bediening mogelijk middels bandbediening of draaistang binnen/buiten
  • 5 jaar garantie product en montage
  • Somfy buismotor optioneel

Verano screens brochure


Specificaties Screens Verano V595

Fabrikant:
Verano
Collectie:
V595
Hoogte:
maximaal 2,8 meter
Breedte:
maximaal 3,2 meter
Materiaal:
Aluminium, Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat, Aluminium geraamte
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Gewicht:
525 gram per vierkante meter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.