Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Unilux horren

Gooit u ook direct alle ramen deuren open zodra de lente de kop op steekt? Houd uw woning dan vrij van vliegen, spinnetjes en blaadjes met Unilux horren uit ons assortiment! Met onze horren laat u de frisse lucht gedurende de dag en nacht door uw huis stromen terwijl alle ongewenste dieren en vegetatie buiten de deur blijft. Unilux is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in horren en unieke zonweringsoplossingen.

U vindt bij Kroezon horren in verschillende uitvoeringen, zoals een raamhor en een Unilux hordeur met of zonder plissé. Deze worden voor u op maat gemaakt zodat deze perfect passen in de kozijnen thuis. Zo minimaliseert u de kans op indringers zoals insecten, pluisjes of blaadjes. De Unilux horren van Kroezon zijn van topkwaliteit en worden bij u door onze vakmensen gemonteerd.

Unilux horren kopen

U kunt uw nieuwe Unilux horren kopen in onze webwinkel of in onze fysieke winkels in Assen of Hoogeveen. U vraagt op de website bijvoorbeeld alvast een offerte aan die u kunt online verzenden of uitprinten en meenemen naar de eerste afspraak in de winkel. Onze experts op het gebied van insectenwering komen dan samen met u tot een geschikte oplossing voor uw woning. U heeft bij ons de keuze uit horren voor diverse soorten ramen zoals schuiframen of draaikiepramen en voor diverse typen deuren. Daarnaast zijn er nog diverse montagemogelijkheden zodat u uw Unilux horren kopen kunt zoals u deze voor ogen hebt.

Bij Kroezon hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U krijgt bij ons daarom 10 jaar garantie op de montage. Unilux geeft daarbovenop 5 jaar garantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en koorden bij normaal gebruik! Wilt u meer weten over de Unilux horren of over andere insectenwering zoals rolluiken? Wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan het online contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Unilux Horren