Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano windscherm

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven? Bijvoorbeeld in uw tuin of bij uw (horeca)gelegenheid? Een Verano windscherm kunt u voordelig aanschaffen bij Kroezon! Door het plaatsen van dit windscherm kunt u de wind tegen houden en genieten van de aangename zon. U kunt hierbij kiezen tussen een vast Verano windscherm Biarritz en het beweegbare windscherm Lüderitz.

Met het vaste windscherm Biarritz zit u altijd uit de wind op een fijne plek. Het beweegbare windscherm Lüderitz kan daarnaast ook omlaag geschoven worden, zodat er op warme dagen van een koel briesje kan worden genoten. Op het Verano windscherm krijgt u vijf jaar garantie. Zo weet u dat u altijd goed zit. Ook voor een Verano zonnescherm of Verano rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Verano windscherm op maat

Bij Kroezon kunt u voordelig een Verano windscherm op maat bestellen. U kunt zelf de kleur van het frame, de gebruikte glassoorten en de montagemogelijkheden bepalen. De Verano windschermen worden niet als doe-het-zelf pakketten geleverd, maar worden op maat gemaakt. Geef in onze winkel aan waar uw voorkeur naar uitgaat en wij zorgen voor een Verano windscherm op maat!

Onze garantie op de montage bedraagt tien jaar. In deze tijd staan wij altijd voor u klaar mochten er onverhoopt problemen zijn. Ook dat is de service van Kroezon. Kies voor de zekerheid en het comfort die wij bieden, u zult versteld staan.