Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een Verano Windscherm.

  Aluminium schutting Luderitz

  Meer controle, meer genieten

  Wilt u op eenvoudige wijze de wind op uw terras of balkon kunnen reguleren? De aluminium schutting Verano Luderitz is een innovatieve, elektrisch aangedreven windscherm dat u naar wens in en uit kan schuiven. Tevens is het windscherm ook manueel bedienbaar.

  Aluminium schutting Biarritz

  Ideaal voor de horeca

  Voor het creëren van een windvrij terras of balkon gebruikt u een aluminium schutting Verano Biarritz van Kroezon! Dit veelzijdige windscherm is koppelbaar tot een oneindige breedte, waardoor deze zonwering erg geschikt is voor horecagebruik.

  Aluminium schutting Martinique

  Heerlijk buiten genieten

  Als u op zoek bent naar een unieke tuinafscheiding dan is de aluminium schutting Verano Martinique de ideale oplossing voor u! Profiteer van de vele voordelen die het scherm biedt; zo heeft u niet alleen meer privacy, u kunt ook nog eens heerlijk buiten en beschut tegen de wind in de zon zitten. Verano zorgt met zijn kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen voor een hoge mate van comfort buitenshuis.

  Aluminium schutting Tarifa

  Weinig onderhoud

  Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle maar praktische afscheiding van uw tuin of terras, dan is de aluminium schutting Verano Tarifa een uitstekende keuze! Voor een optimale stevigheid en levensduur is de schutting gemaakt van hoogwaardige aluminium staanders en planken. Door de gebruikte materialen heeft de schutting weinig onderhoud nodig. 

  Verano windscherm

  Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven? Bijvoorbeeld in uw tuin of bij uw (horeca)gelegenheid? Een Verano windscherm kunt u voordelig aanschaffen bij Kroezon! Door het plaatsen van dit windscherm kunt u de wind tegen houden en genieten van de aangename zon. U kunt hierbij kiezen tussen een vast Verano windscherm Biarritz en het beweegbare windscherm Lüderitz.

  Met het vaste windscherm Biarritz zit u altijd uit de wind op een fijne plek. Het beweegbare windscherm Lüderitz kan daarnaast ook omlaag geschoven worden, zodat er op warme dagen van een koel briesje kan worden genoten. Op het Verano windscherm krijgt u vijf jaar garantie. Zo weet u dat u altijd goed zit. Ook voor een Verano zonnescherm of Verano rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres!

   

  Verano windscherm op maat

  Bij Kroezon kunt u voordelig een Verano windscherm op maat bestellen. U kunt zelf de kleur van het frame, de gebruikte glassoorten en de montagemogelijkheden bepalen. De Verano windschermen worden niet als doe-het-zelf pakketten geleverd, maar worden op maat gemaakt. Geef in onze winkel aan waar uw voorkeur naar uitgaat en wij zorgen voor een Verano windscherm op maat!

  Onze garantie op de montage bedraagt tien jaar. In deze tijd staan wij altijd voor u klaar mochten er onverhoopt problemen zijn. Ook dat is de service van Kroezon. Kies voor de zekerheid en het comfort die wij bieden, u zult versteld staan.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht