Heeft u een lekker terras waar u ’s zomers het liefst alle dagen vertoeft? Dan is Verano zonwering onmisbaar!

  Knikarmschermen

  Comfortabel en verkoelend

  We zijn allemaal dol op de zon. Maar er volop inzitten, houden niet veel mensen vol. Een knikarmscherm is dan een uitstekende keuze om schaduw te creëren op uw terras. U geniet dan van een zomerbriesje, de geur van gemaaid gras en wellicht met de benen in de zon. Verano heeft een hele uitgebreide collectie knikarmschermen.

  Rolluiken

  Tegen fel zonlicht en warmte

  Rolluiken worden aan de buitenkant van de ramen geplaatst en hebben een vlakke uitval. Ze zijn geheel of gedeeltelijk uit te rollen voor een lichtinval naar wens. De rolluiken zijn niet alleen geschikt wanneer u fel zonlicht uit uw woning wilt houden, ze houden ook de warmte buiten.

  Terrasoverkapping

  Geniet van het buitenleven

  In de lente en de herfst zit u heerlijk beschut en warmt de zon via het glas uw terras op tot een aangename temperatuur. In de zomer kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds, met of zonder zonwering genieten van knusse buitenruimte onder de Verano terrasoverkapping van Kroezon.

  Screens

  Houdt de warmte buiten

  Warmt de zon uw woonkamer flink op? Voor een optimale klimaatregulatie in huis zijn de Verano screens een uitstekende oplossing. Deze vlakhangende zonwering weert zeer effectief hinderlijke zonnestralen, zodat het binnen in uw woon-, werk- of slaapkamer een prettig klimaat behoudt. Screens zijn gemaakt van een speciaal doek dat UV-stralen voor minstens 85% weert en daarmee de warmte buiten houdt. 

  Uitvalschermen

  Zorg voor aangename temperaturen

  Een aangename temperatuur behoud je met behulp van de Verano uitvalscherm van Kroezon. Deze meest eenvoudige - en daardoor effectiefste - zonwering houdt warmte en fel zonlicht buiten en is zeer goed bestand tegen weersomstandigheden zoals regen en wind.

  Windschermen

  Het hele jaar genieten

  Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven? Bijvoorbeeld in uw tuin of bij uw (horeca)gelegenheid? Een Verano windscherm kunt u voordelig aanschaffen bij Kroezon! Door het plaatsen van dit windscherm kunt u de wind tegen houden en genieten van de aangename zon. 

  Verano zonwering

  Houdt u van de zomer en de zon, maar kan volop zonlicht op uw terras of in uw huis u weleens teveel worden? Dan vindt u bij ons exclusieve Verano zonwering waarmee u stijlvol schaduwrijke plekken in en om uw huis creëert. Verano biedt binnen en buiten talloze hoogwaardige oplossingen voor het weren van de zon en het scheppen van een aangenaam klimaat. De producten zijn voorzien van de CE markering waarmee aangetoond is dat Verano aan de wettelijke eisen voldoet op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu!

  Verano zonwering verlichting

  Comfort en klantgerichtheid staan centraal in de missie & visie van Verano. Daarom vindt u bij ons naast de collectie Verano zonwering ook vele mogelijkheden om uw zonwering uit te breiden met diverse opties voor maximaal comfort. U kunt bij Kroezon onder andere kiezen voor Verano zonwering verlichting en verwarming. De verlichting wordt bijvoorbeeld bij een Verano terrasoverkapping perfect geïntegreerd, waardoor u een sfeervolle buitenruimte creëert.

   

  Verano zonwering online

  Verano zonwering wordt door de ervaren vakmensen van Kroezon altijd exact op maat gemaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de stevigheid, kwaliteit of design, want wij zorgen voor een perfecte en veilige afwerking. De inspiratiefoto’s op onze website laten maar een greep uit ons assortiment zien, want uw zonwering stelt u geheel naar wens samen. Verano zonwering online bestellen? Vraag nu een offerte aan!

  Verano zonwering Drenthe

  Woont u in Drenthe of in de omgeving van Drenthe? Kroezon is de Verano zonwering Drenthe specialist. Bij ons vindt u Verano binnen- en buitenzonwering van duurzame materialen en in de nieuwste designs! Daarnaast biedt Verano lange garantietermijnen, zodat u zorgeloos jarenlang kunt genieten van uw Verano zonwering Drenthe. Wilt u juist drie seizoenen genieten van de zon, in plaats van deze te weren? Bekijk dan ons terrasoverkapping assortiment!