Knikarmscherm Erhardt K

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
K
Materiaal:
Polyester

Productomschrijving Knikarmscherm Erhardt K

Wilt u lekker kunnen genieten van de warmte, maar is de brandende zon u teveel? Haal alles uit een mooie zomerdag met het Erhardt K knikarmscherm! Het scherm heeft een volledige cassette van slechts 12 centimeter waarin het mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand helemaal zijn weggewerkt. Dit geeft een maximale bescherming tegen weersomstandigheden en waarborgt een discrete vormgeving. De montage kan zowel aan de muur als aan het plafond plaatsvinden, voor de ideale afwerking. Het knikarmscherm heeft een sunsilk doek van 100% polyester dat is verlijmd en daardoor mooi strak en egaal blijft. De uitrol wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige kettingarmen. Daarnaast is de laaghangende zon voor de Erhardt K ook geen enkel probleem: u kunt de hellingshoek variëren tussen 5 en 60 graden. 

De standaardbediening van het Erhardt K knikarmscherm is manueel met draaistang, maar er kan ook worden gekozen voor een elektrische besturing van Somfy met schakelaar, afstandsbediening of via een app. U heeft keuze uit 4 standaardkleuren, namelijk; 

  • RAL 9016 verkeerswit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
  • DB703 antraciet
  • Daarnaast is elke andere RAL kleur mogelijk

Knikarmscherm Erhardt K Accessoires

Bij Kroezon hebt u keuze uit Erhardt K knikarmscherm accessoires om uw zonweringbeleving nóg comfortabeler te maken. Zo kunt u kiezen voor de volgende opties:

  • Wind- en zonautomaat: Een sensor meet of het zonnescherm uit- of ingerold moet worden
  • Geïntegreerde LED verlichting met mogelijkheid tot dimmen
  • Infrarood-terrasverwarming (inclusief draadloze dimmer)
  • Zijscherm voor maximale privacy en windbestendig

Bij Kroezon heeft u 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage. 

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. 


Brochure Erhardt K


Specificaties Knikarmscherm Erhardt K

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
K
Breedte:
Maximaal 5,5 meter
Materiaal:
Polyester, Swela Sunsilk doek
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Uitval:
maximaal 3 meter
Voordeel:
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Voordeel:
Standaard met afstandsbediening
Voordeel:
Optioneel: geïntegreerde verlichting
Voordeel:
Zware kwaliteit

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.