Krijg het heerlijk warm

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Warmte via infrarood

  Voor optimale warmte

  De warmte van een infrarood verwarming dringt diep door in uw lichaam. Daardoor kunt u ook op een frisse zomeravond aangenaam verwarmd van de buitenlucht genieten. Een groot voordeel van de infrarood verwarming is dat deze op veel verschillende manieren gemonteerd kan worden: op de muur, aan het plafond en zelfs aan een zonneschermcassette.

  Onder de terrasoverkapping

  Voor urenlange warmte

  Als u een infrarood verwarming van Erhardt onder uw terrasoverkapping laat aanbrengen, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Deze komt pas vrij zodra de stralen van het infrarood licht uw lichaam bereiken. Op die manier gaat er niet nodeloos veel warmte verloren.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de infrarood heaters

  Efficiënt in energieverbruik

  Veelzijdige montagemogelijkheden

  Inclusief draadloze dimmer

  Heaters

  Bij Kroezon kunt u ervoor kiezen om heaters toe te voegen aan uw buitenzonwering. Er zijn verschillende opties om de infrarood warmtestralers te integreren in onze producten. Zo zit u er altijd warmpjes bij. Met onze Heatscope infrarood verwarmers bent u altijd voorzien van een fijne warmte, tot in de late uurtjes.

  Doordat de warmte blijft hangen onder bijvoorbeeld uw terrasoverkapping, zullen de heaters snel zorgen voor een aangename temperatuur. Zo kunt u extra lang van de zomerdagen genieten.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht