Ideaal voor aluminium kozijnen! Geen geschroef!

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Raamdecoratie die perfect aansluit

  Een gordijn dat in het raam valt

  Perfect Fit is een gordijn dat perfect in het raam aansluit. De binnenzonwering valt aan de binnenkant van uw kunststof of aluminium kozijn. Hierdoor kunt u het raam gewoon openen, zonder dat de zonwering in de weg zit. Daarnaast zorgt de nauwe aansluiting ervoor dat er geen kieren zijn of los hangende stoffen. Er zijn verschillende soorten frames beschikbaar, waardoor er een Perfect Fit voor iedereen beschikbaar is.

  Geschikt voor een kunststof of aluminium kozijn

  Makkelijke montage zonder boren

  Wanneer u op zoek bent naar geschikte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen is Perfect Fit de ideale oplossing. De montage van de Perfect Fit is eenvoudig en zonder gebruik van een boormachine. Het grote voordeel is dat u geen gaten in het kozijn hoeft te maken. Bent u van plan de ramen te wassen? Geen probleem, u demonteert de Perfect Fit ook gemakkelijk. 

  Smartfit raamdecoratie

  Met de Perfect Fit raamdecoratie van Kroezon heeft u nooit meer last van openingen of loshangende stof van uw gordijnen. De Perfect Fit raamdecoratie sluit namelijk perfect aan op uw ramen, waardoor het een volledige dekking van uw raam biedt. Wij hebben Plissé, Duette en aluminium jaloezieën die gemonteerd worden als raamdecoratie. Met een handig frame kan de Perfect Fit raamdecoratie aan bijna elk soort kozijn bevestigd worden. Met name wanneer u aluminium kozijnen heeft, is deze raamdecoratie meer dan geschikt. Bovendien kunt u energie besparen met de Perfect Fit raamdecoratie. Het zorgt er namelijk voor dat de isolatiewaarde van uw ramen sterk wordt verbeterd, doordat er een extra luchtspouw wordt gecreëerd.

  Wat is Perfect Fit raamdecoratie?

  Perfect Fit raamdecoratie is een systeem dat wordt bevestigd op het raam, in plaats van voor of op het hele kozijn. Doordat het alleen het raam bedekt, zult u nooit last hebben van kieren tussen de gordijnen en u kunt nog altijd eenvoudig uw ramen openen. Het biedt een goede lichtregulering tegen het invallen van zonlicht. Afhankelijk van uw wensen kiest u een soort uit die het beste past bij uw stijl en woning. Een lichte kleur beschermt uw woning namelijk het beste tegen invallend zonlicht door het te reflecteren. Hierdoor wordt er minder zonlicht doorgelaten in de ruimte. Een donkere kleur reflecteert minder zonlicht, maar zorgt ervoor dat felle zonnestralen omgezet worden tot een prettige lichtinval in de desbetreffende ruimte.

  Voordelen van Perfect Fit raamdecoratie

  Er kleven een hoop voordelen aan Perfect Fit raamdecoratie, zo heeft u nooit meer last van loshangende gordijnstof en kieren, maar ook kunt u altijd eenvoudig uw ramen openen zonder dat de raamdecoratie in de weg zit. Bovendien hoeft er niet geschroefd of geboord te worden om de Perfect Fit te bevestigen. Hierdoor is de Perfect Fit raamdecoratie geschikt voor vrijwel elk soort kozijn, ook voor draai-kiep ramen. Daarnaast bespaart u in de koude dagen ook nog eens energie, omdat er een extra stukje isolatie voor uw raam zit. Hierdoor kan warmte minder snel via het raam ontsnappen. U heeft keuze uit verschillende frames wanneer u een Perfect Fit uitkiest, zo hebben wij een Click frame, Tape frame of een Magneet frame.

  Perfect Fit raamdecoratie bij Kroezon

  U bent voor de beste Perfect Fit raamdecoratie bij Kroezon aan het juiste adres! Onze raamdecoratie is in allerlei verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar, zodat u precies kunt uitkiezen wat past bij uw stijl en wensen. Bovendien zijn onze binnen- en buitenzonwering altijd afgestemd op uw persoonlijk voorkeuren en onze deskundige monteurs zorgen dat het op zorgvuldige wijze gemonteerd wordt. Al meer dan 20 jaar zijn wij specialist in de montage en service van zonwering, daarom kunt u ook gerust bij ons terecht voor advies. Ook hebben we een showroom waar u een kijkje kunt nemen naar de mogelijkheden voor uw Perfect Fit raamdecoratie bij Kroezon!

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht