Roma rolluiken Pento

 
Merk:
Roma
Collectie:
Pento
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma rolluiken Pento

Isoleer uw huis tegen warmte en kou met de Roma rolluiken Pento. Deze hebben een vierkante kast met een afgeschuinde kant. De kast wordt gemaakt naar de hoogte van het rolluik, waardoor u een relatief kleine kast krijgt. De onderlijst sluit de kast hermetisch af en voor elk soort raam biedt Kroezon u een verscheidenheid aan zijgeleiders. Roma staat bekend als een jong en vernieuwend merk. De kasten van de rolluiken vindt u bij Kroezon in elke gewenste RAL-kleur. De Roma rolluiken Pento zijn in 14 standaard lamelkleuren verkrijgbaar.

Roma rolluiken Pento elektrisch

Met behulp van een Somfy buismotor kunt u de Roma rolluiken Pento elektrisch bedienen. Dit is mogelijk met een schakelaar, afstandsbediening of via een applicatie op uw smartphone of tablet. De rolluiken hebben een stille motor met hindernisherkenning; het rolluik stopt bijvoorbeeld als uw raam open staat. Verder hebben de rolluiken anti-vriesbeveiliging. Dit houdt in dat de motor stopt als de lamellen bevroren zijn, om schade te voorkomen. De rolluiken weren geluid en werken 100% verduisterend. Een dicht rolluik voor uw raam werkt daarnaast preventief tegen inbraak. Door de Roma rolluiken Pento elektrisch bedienbaar te maken kunt u ze openen en sluiten vanaf iedere plek in uw huiskamer.

Roma rolluiken Pento op maat

We zorgen er graag voor dat uw Roma zonwering een perfecte pasvorm heeft. Daarom maken wij uw Roma rolluiken Pento op maat! Onze experts komen op afspraak bij u langs op uw gevel op te meten. Nadat ze de maten nauwkeurig hebben genoteerd, kunnen ze aan de slag. Als de aanpassingen zijn voltooid, worden uw rolluiken zo snel mogelijk afgeleverd en vakkundig gemonteerd.

U heeft voor uw Roma rolluiken Pento op maat diverse keuzemogelijkheden. Als u bijvoorbeeld geen last wilt hebben van insecten in uw huis, is het mogelijk om de rolluiken van Roma Pento te combineren met een hor. Met een tijdklok uit de Kroezon collectie kunt u uw rolluik automatisch in- of uit laten rollen. Verder bieden wij u een zonnesensor, waarmee uw rolluik onder andere vanzelf uitrolt als de zon schijnt. U kunt kiezen tussen op of in de dag montage. Op de dag montage is een rolluik op uw raamkozijn, in de dag montage is een rolluik aan de binnenkant van uw raamkozijn.

  • Relatief kleine kast
  • Verschillende zijgeleiders
  • Kasten iedere gewenste RAL-kleur
  • 14 standaard lamelkleuren
  • Elektrische motor

Bezoek één van onze showrooms in Assen en Hoogeveen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren de beste kwaliteit zonwering en maken de producten geheel voor u op maat.


Brochure Roma rolluiken


Specificaties Roma rolluiken Pento

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Pento
Hoogte:
maximaal 4 meter
Breedte:
maximaal 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.