Jaloezieën Zonnelux hout

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Jaloezieën Zonnelux hout

Eenvoudig de sfeer in huis bepalen met behulp van licht? Dat kan in stijl met jaloezieën Zonnelux van hout! Bij Kroezon vindt u het kwaliteitsmerk Zonnelux dat comfort en design op fabuleuze wijze combineert. Met veel aandacht voor gebruiksgemak staat de raamdecoratie garant voor een optimale levensduur. De houten jaloezieën, ook wel blinds genoemd, zijn afgestemd op de laatste interieurtrends en geven een warme, luxe uitstraling aan uw inrichting. U heeft bij ons keuze uit meer dan 100 kleuren zodat u uw binnenzonwering perfect kunt laten aansluiten op uw stijl. Daarnaast zijnde lamellen vervaardigd uit duurzame abachi of lindehout en hebben verschillende afwerkingen zoals; mat gelakt, antieke finish of hoogglans kwaliteit. 

Met de verschillende lamelbreedtes kan er op diverse manieren met licht gespeeld worden. Bij Kroezon zijn er 5 lamelbreedtes verkrijgbaar; 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 75 mm. De breedste lamel heeft een echte shutterlook met de eigenschappen van een jaloezie. De jaloezieën Zonnelux hout worden standaard geleverd met ladderkoorden en zijn optioneel leverbaar met rustieke ladderbanden in 25 mm en 38 mm. 

Jaloezieën Zonnelux hout op maat

Bij Kroezon worden jaloezieën Zonnelux hout op maat gemaakt zodat deze altijd perfect passen bij uw ramen en deuren. Standaard worden de jaloezieën geleverd met bovenprofiel dat afgewerkt wordt met een houten sierkoof. Optioneel zijn deze leverbaar met retrosysteem; hier is het authentieke mechanisme zichtbaar. De bediening kunt u ook geheel zelf bepalen. De jaloezieën worden standaard geleverd met koordbediening, maar voor extra comfort en kindveiligheid kunt u kiezen voor elektrische besturing. Wilt u met raamdecoratie uw badkamer een warme tint geven? Dit is mogelijk, mits de natte ruimte goed geventileerd is. Lichte vorming van de lamellen kan voorkomen.

  • Uitgebreide mogelijkheden voor unieke jaloezieën
  • Afgewerkt met UV-bestendige lak
  • Geschikt voor alle soorten rechte ramen en deurkozijnen
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Leverbaar in lamelbreedtes van 25 mm t/m 75 mm

Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Jaloezieën Zonnelux hout

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Jaloezieën
Materiaal:
Hout
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Warme, luxe uitstraling
Voordeel:
Verkrijgbaar in diverse afwerkingen
Voordeel:
Veel optionele uitbreidingen
Voordeel:
UV-bestendige lak

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!