Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P

 
Merk:
Roma
Collectie:
Raffstore
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P

Om het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk te houden is het een uitstekende keuze de Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P aan te brengen. Deze jaloezieën zorgen ervoor dat er de gewenste hoeveelheid daglicht wordt binnengelaten en er daarnaast privacy wordt gegarandeerd. Het Duitse topmerk Roma zonwering is marktleider op het gebied van hoogwaardige rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. De Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P zorgen voor mooi gestreept licht in uw woning. 

Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P elektrisch

De Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P werken elektrisch met een vijfhoekige cassette die egaal in of op de gevel wordt gebouwd, waarin de lamellen worden weggewerkt bij opgetrokken toestand. Dankzij deze kast hebben vuil en vocht geen kans en is de jaloezie bovendien onderhoudsarm. Met de speciale daglicht-techniek kunt u het onderste deel afzonderlijk bedienen van het bovenste deel. Zo kunt u bovenin zonlicht doorlaten en geniet u toch van uw privacy. Daarnaast is het toepassen van raamdecoratie binnen overbodig waardoor u een strak interieur creëert. Om optimaal te kunnen genieten van het comfort, is de Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P elektrisch uitgevoerd. Met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of app kunt u deze eenvoudig aansturen.

Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P accessoires

De 250 kleuren waarin de jaloezie kan worden uitgevoerd zorgt voor de optimale afstemming op uw wensen. Binnenshuis creëert u de sfeer die u wilt en die bij de gelegenheid past. Daarnaast bespaart u op eenvoudige wijze energie, doordat de airconditioning in de zomer minder aangezet hoeft te worden. De Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P kan met accessoires worden uitgerust zoals een geïntegreerde insectenhor, tijdschakelaar, zon- en windautomaat en/of een lichtsensor. Hiermee wordt u gewekt door het daglicht wanneer u dat wenst!

  • Vele comfortverhogende opties
  • Elektrische bediening met Somfy blokmotor
  • Daglicht-techniek
  • Gekraalde lamellen voor extra stabiliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleuren

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Of laat onze adviseur geheel vrijblijvend langskomen om te kijken welke Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P accessoires voor u geschikt zijn!


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore Pento P

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Raffstore
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.