Voordelen van rolluiken

Voordelen van rolluiken

Met een keuze uit een ontzettend breed scala aan verschillende soorten zonwering is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Want wat heeft u precies nodig en welke oplossing doet precies waar u om vraagt en meer? Wanneer een zo groot mogelijke controle over uw binnenklimaat en de lichtinval in uw woning bovenaan uw prioriteitenlijstje staan, is er één type buitenzonwering dat we u van harte kunnen aanbevelen: elektrische rolluiken!

Waarom? Omdat u hiermee volledige controle heeft over of en wanneer de zon invloed heeft op uw interieur. Sterker nog, met Somfy rolluiken kunt u zelf instellen wanneer ze moeten worden neergelaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de binnenkant van uw woning wordt uitgestald wanneer u van huis bent.

Behalve uw privacy heeft u, zoals we al aangaven, met behulp van rolluiken een aanzienlijke invloed op uw binnenklimaat. Wanneer u er bovendien voor kiest om ze niet helemaal naar beneden te laten, zitten er openingen tussen de lamellen die groot genoeg zijn om aanzienlijk wat ventilatie door te laten. Naast het creëren van meer schaduw is dit een tweede manier waarop u voor verkoeling in uw woning kunt zorgen door voor rolluiken te kiezen!

Rondo rolluiken

Vooroordelen over rolluiken

Laat u niet afschrikken door de vele vooroordelen die over rolluiken de ronde doen. Zo denken veel mensen er erg negatief over omdat ze absoluut niet uitnodigend over zouden komen en dat mensen die ervoor kiezen ‘vast iets te verbergen moeten hebben’.

Dergelijke verhalen kunt u gerust naar het land der fabelen verwijzen. Wanneer rolluiken in uw afwezigheid volledig zijn neergelaten, heeft u immers geen last van pottenkijkers. Ook niet als u wél thuis bent. Klagers hebben daarnaast blijkbaar geen idee van de verkoeling die deze vorm van zonwering met zich meebrengt. Bovendien laten rolluiken geen streepje licht door wanneer ze helemaal neergelaten zijn. Dat maakt ze ideaal voor mensen die volledige duisternis nodig hebben om te kunnen slapen! Oordeel daarom vooral zelf en bepaal op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren of dit de oplossing is die u zoekt.

Offerte

Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag dan geheel vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan bij Kroezon. Hierin worden ook alle extra opties meegenomen, zoals accessoires en andere toevoegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektrische motor, waarmee u uw zonwering op afstand kunt besturen. Bij Kroezon zijn we bovendien absoluut geen fan van half werk. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw rolluiken voor u op maat worden gemaakt! Onze experts verrichten op afspraak metingen bij u om de perfecte pasvorm te kunnen garanderen.

Bent u er nog niet aan toe om een offerte aan te vragen en wilt u eerst meer informatie inwinnen over de vele mogelijkheden die Kroezon u kan bieden? Dat is heel verstandig! Neem daarom gerust contact met ons op per e-mail of telefoon of kom langs in onze showroom te Assen of Hoogeveen. Hier voorzien onze experts u graag van persoonlijk en deskundig advies en heeft u de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment zelf te bekijken. Graag tot ziens!

Onderwerp