Praktische en stijlvolle raambekleding

Bekijk alle foto's

√Čen product, vele voordelen

  Passend bij elk interieur

  Zonnelux verticale lamellen

  Zonnelux verticale lamellen zijn stijlvolle raambekleding die zorgen voor optimale lichtregulering en privacy in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal bieden ze duurzaamheid en functionaliteit. Met diverse lamelbreedtes en een uitgebreid kleurenpalet passen ze perfect bij elk interieur. De lamellen zijn eenvoudig te bedienen en kunnen worden gekanteld om het licht naar wens te richten. Zonnelux verticale lamellen zijn de ideale keuze voor een eigentijdse uitstraling en een comfortabele leefomgeving.

  Elektrisch gestuurd

  Bekabelde motor

  Zonnelux adviseert het gebruik van bekabelde motoren voor de elektrische lamellen. Deze motoren worden aangedreven via een 230V stroomvoorziening en zijn daardoor altijd gevoed. De motor wordt achter de rails geplaatst, wat zorgt voor een nette afwerking. Bekabelde motoren zijn vooral geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, omdat de bekabeling gemakkelijk en discreet kan worden weggewerkt. Zo geniet je van een strak en modern resultaat.

  Zonnelux lamellen

  Bepaal zelf de lichtinval in uw huis met de Zonnelux lamellen van Kroezon. U verstelt de panelen namelijk zelf naar eigen wens! Dit doet u door middel van een trekkoord. U kunt ook kiezen voor een elektrische bediening waardoor er met behulp van een schakelaar of afstandsbediening de panelen verstelt. De lamellen zijn helemaal aan te passen op uw interieur. Zo bepaalt u zelf de kleur van het profiel, de rail, het trekkoord en de lamellen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen lamellen:

  • Stof - Verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes, kleuren, structuren en transparanties
  • Aluminium - Vochtbestendig, vormvast en brandvertragend. Eenvoudig te reinigen
  • Kunststof - Antibacterieel en zeer geschikt voor gezondheidszorg
  • String - Prachtig speelse en stijlvolle uitstraling.

  U heeft de keuze uit een lamelbreedte van 50, 70, 89, 127 of 250 mm. De laatste twee breedtes zijn leverbaar met houten of aluminium baleinen. Lamellen zijn een uitstekende keuze voor grote ramen. Naast de lamellen beschikken we ook over jaloezieën, shutters, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en duettes van Zonnelux.

  Zonnelux lamellen mogelijkheden

  Bij Kroezon heeft u keuze uit diverse Zonnelux lamellen. De mogelijkheden lopen uiteen op het gebied van kleur, bediening, materialen en formaat. Creëer de perfecte lamellen die naadloos aansluiten op uw interieur! Neem vrijblijvend contact op met deskundige klantenservice of kom langs in ons filiaal te Hoogeveen.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht