Hordeur Unilux Plissé Comfort

 
Hordeur Unilux Plissé Comfort
Merk:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé comfort

Productomschrijving Hordeur Unilux Plissé Comfort

Houd insecten buiten de deur als u tijdens warme zomerdagen uw huis lucht met de hordeur Unilux Plissé Comfort. Deze hordeur is een nagenoeg onzichtbare maar zeer doeltreffende oplossing om vervelende insecten buiten uw deur te houden. Al sinds 1990 is Unilux hét leidende merk op het gebied van oplossingen voor bescherming tegen de zon en insecten. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Unilux. Dit is goed terug te zien in de hordeur Unilux Plissé Comfort. Voor een optimaal gebruiksgemak kan de treklijst vanuit het midden bediend worden, zonder dat de lijst schuin trekt. Mocht er tegen het gaas aangelopen worden, dan kunt u de lijst eenvoudig een keer openen en sluiten om het gaas weer in de geleiders te krijgen. De cassette is slechts 42 millimeter hoog en valt zo amper op in uw huis.

Hordeur Unilux Plissé Comfort op maat

Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zo kunnen wij de hordeur Unilux Plissé Comfort geheel op maat bij u monteren. De montage kan zowel in- als op-de-dag. Het standaard meegeleverde zwarte gaas zorgt voor een goede doorkijk. Wilt u liever grijs gaas. Geen zorgen. Ook dat is een optie bij Kroezon. Om de hordeur Unilux Plissé Comfort perfect op maat te maken kunt u in onze winkel standaard kiezen uit de volgende 5 RAL-kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Daarnaast is ook elke gewenste RAL-kleur mogelijk, dat is dé service van Kroezon! Heeft u nog vragen over dit product of wilt u graag weten welke mogelijkheden van toepassing zijn voor uw persoonlijke situatie? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar om samen met u de opties door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Hordeur Unilux Plissé Comfort

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Hordeur plissé comfort
Hoogte:
260 centimeter
Breedte:
120 centimeter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!